Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πέθανε στρατιωτικός: Αρχικελευστής «έφυγε» από τη ζωή – Θρήνος στο Πολεμικό Ναυτικό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε στρατιωτικός: Αρχικελευστής «έφυγε» από τη ζωή – Θρήνος στο Πολεμικό Ναυτικό

Πέθανε στρατιωτικός: Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Πέθανε στρατιωτικόςΜια εντελώς απρόσμενη απώλεια θρηνεί σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό. Πιο συγκεκριμένα, Αρχικελευστής του Πολεμικού Ναυτικού έχασε τις αισθήσεις του μέσα στη μονάδα του τα ξημερώματα της Παρασκευής, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον ίδιο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΝ ο άτυχος στρατιωτικός υπηρετούσε στη Διεύθυνση Ναυτικών Όπλων του Ναυστάθμου Κρήτης (ΝΚ/ΔΝΟ).

Προς βοήθεια του αρχικελευστή έσπευσε το ιατρικό προσωπικό της μονάδας που του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες πριν τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων στο οποίο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του. Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού:

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι πρωινές ώρες Παρασκευής 29 Νοεμβρίου 2019, ο Αρχικελευστής (Τ/ΟΠΛ/ΠΜ) Π.Σ που υπηρετεί στη Διεύθυνση Ναυτικών Όπλων του Ναυστάθμου Κρήτης (ΝΚ/ΔΝΟ) απώλεσε αιφνιδίως τις αισθήσεις του εντός της υπηρεσίας, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό προσωπικό του ΝΝΚ και ακολούθως διακομίσθηκε συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις