Βαλβέρδε Ρεάλ – ρήτρα: Το αδιανόητο ποσό που «κοστολογούν» τον Ουρουγουανό οι Μαδριλένοι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαλβέρδε Ρεάλ – ρήτρα: Το αδιανόητο ποσό που «κοστολογούν» τον Ουρουγουανό οι Μαδριλένοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Βαλβέρδε Ρεάλ - ρήτρα: Τουλάχιστον ουτοπικό μοιάζει το ποσό που θα πρέπει να δώσει μια ομάδα για να αποκτήσει τον Φεντερικό Βαλβέρδε της Ρεάλ Μαδρίτης.

29.11.2019 | 21:30

Βαλβέρδε Ρεάλ – ρήτραΈνα από τα πιο hot ονόματα αυτή την περίοδο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τουλάχιστον όσον αφορά τα νεαρά ταλέντα, είναι αναμφίβολα ο 21χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φεντερίκο Βαλβέρδε. Ο πιτσιρικάς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των Μαδριλένων τόσο σε Ισπανία όσο και σε Ευρώπη, γεγονός που έχει κάνει πολλές ομάδες να τον… ορέγονται. Την «όρεξη» ωστόσο φροντίζει να «κόψει» για τα καλά η διοίκηση της Βασίλισσας, η οποία θέτει μια εξωφρενική ρήτρα στον Ουρουγουανό. Έτσι, όπως αναφέρει η “Μarca”, ο Βαλβέρδε υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι το 2025, ωστόσο το «κερασάκι στην τούρτα» δεν είναι η ανανέωση αλλά η μυθική ρήτρα που έβαλε η Ρεάλ στο 21χρονο, η οποία φτάνει στο αδιανόητο ποσό των 750.000.000 ευρώ.

Ο Βαλβέρδε έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και μετρά δύο τέρματα αλλά και δύο ασίστ σε 509 λεπτά συμμετοχής. Η τιμή του μέσα σε έναν χρόνο εκτοξεύθηκε στα 20 εκατομμύρια από τα έξι που ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο και έτσι η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έτρεξε να προλάβει τους επίδοξους μνηστήρες. Βέβαια με τα ποσά που δαπανούνται αυτή την εποχή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, τίποτα πια δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο. Ποτέ δεν ξέρεις…

Exit mobile version