Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρίντεζης – Παπανικολάου Εθνική: Αποχωρούν οι διεθνείς του Ολυμπιακού λόγω Πιτίνο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρίντεζης – Παπανικολάου Εθνική: Αποχωρούν οι διεθνείς του Ολυμπιακού λόγω Πιτίνο

Πρίντεζης - Παπανικολάου Εθνική: Την αποχώρησή τους από την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ ανακοίνωσαν οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού, με αφορμή την πρόσληψη του Ρικ Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό.

Πρίντεζης – Παπανικολάου Εθνική: «Βόμβα» στο ελληνικό μπάσκετ και την «Επίσημη Αγαπημένη» με την αποχώρηση των διεθνών παικτών του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης με επιστολή τους στην ΕΟΚ και με παραλήπτη τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, αντιδρούν στην πρόσληψη του Ρικ Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό και δηλώνουν πως η συμμετοχή τους στην Εθνική Ομάδα είναι «απαγορευτική», από την στιγμή που ο Αμερικανός βρίσκεται στον πάγκο του «αιώνιου» αντιπάλου τους. Παράλληλα, οι Έλληνες διεθνείς ανέφεραν μεταξύ άλλων πως ο Αμερικανός προπονητής τούς διαβεβαίωσε πως δεν θα υπογράψει τελικά στο «τριφύλλι», αλλά αφού κάτι τέτοιο δεν έγινε, θεωρούν ότι τους εξαπάτησε.

Οι τρεις «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΕΟΚ να βρει λύση σε αυτή την κατάσταση, καθώς είναι στην μέση μιας διαμάχης, ειδάλλως δεν θα φορέσουν το εθνόσημο. Επίσης, τόνισαν πως δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα κι έχουν «ματώσει» για την Εθνική Ομάδα, ωστόσο, δεν μπορούν να διαχειριστούν την «τοξικότητα» που επικρατεί μεταξύ των «αιωνίων» και ζητούν από τον Βασιλακόπουλο να αναλάβει δράση.«Εμείς ήμασταν πάντα ενάντια στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ήμασταν πάντοτε παρόντες στην Εθνική ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στη μέση. Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα στο θέμα του προπονητή, εμείς δεν θα μπορούμε να είμαστε μέλη της ομάδας. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, κρίνουν την συμμετοχή τους «απαγορευτική» στην «επίσημη αγαπημένη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις