Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 28/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Πέμπτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 28/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Πέμπτη

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 28/11: Η σχέση της Έλλης με το Χατζή προχωράει, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Δημήτρη.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 28/11: Πέμπτη σήμερα και η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ έρχεται με ακόμα ένα νέο επεισόδιο που θα φέρει καταιγιστικές εξελίξεις. Σήμερα, η Σοφία νιώθει απόρριψη από όλους, ενώ η κατάσταση χειροτερεύει όταν κινδυνέψει εξαιτίας της το μωρό της. Η Κάτια μαθαίνει από το Μιχάλη ποια είναι και ζει περιμένοντας με αγωνία τη στιγμή που θα δει τη Μαρίνα. Νιώθει πως είναι πια κοντά αφού ο Μιχάλης κανονίζει να συναντηθούν κρυφά.

Η σχέση της Έλλης με το Χατζή προχωράει, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Δημήτρη. Ο Νίκος συνεχίζει την πλεκτάνη του για να παγιδέψει τον Φώτη και να τον στείλει στη φυλακή, ενώ παράλληλα ψάχνει την Κάτια. Η ελληνική, καθημερινή, δραματική, τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2018-2020, προβάλλεται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ANT1 και Alpha Κύπρου.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 28/11: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Λίγα λόγια για την σειρά

Ο βασικός μύθος της σειράς βασίζεται στο νοτιοκορεάτικο σίριαλ «Unknown Woman» που προβλήθηκε το 2017 στο τηλεοπτικό δίκτυο KBS2. Τη διασκευή του σεναρίου στα ελληνικά ανέλαβε η Μαρία Γεωργιάδου ενώ την σκηνοθεσία ο Λίνος Χριστοδούλου και η Βίκυ Μανώλη. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 2018. Τον Μάιο του 2019 η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν. Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2019.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις