Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τζήμερος – Πρωτούλης καφές: Βίντεο με τον έντονο καβγά στο περιφερειακό συμβούλιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζήμερος – Πρωτούλης καφές: Βίντεο με τον έντονο καβγά στο περιφερειακό συμβούλιο

Τζήμερος - Πρωτούλης καφές: Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, ενώ ο πρόεδρος και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη τον προέτρεψαν να μην συνεχίσει τη διαδικασία

Τζήμερος – Πρωτούλης καφές: Η φωτογραφία του Θάνου Τζήμερου με λερωμένο πουκάμισο από καφέ κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο λεκές από καφέ είναι αποτέλεσμα του έντονου καβγά που ξέσπασε μεταξύ του Θάνου Τζήμερου και του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Πρωτούλη στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου. Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Θάνος Τζήμερος χαρακτήρισε τον Γιάννη Πρωτούλη «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Ο κ. Πρωτούλης αποκάλεσε τον Θάνο Τζήμερο «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες». Ο κ. Πρωτούλης κάποια στιγμή έσπρωξε το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο κ. Τζήμερος με αποτέλεσμα να τον λερώσει. Τότε, ο Θάνος Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία και επέμεινε να προχωρήσει στη σύλληψη του κ. Πρωτούλη. Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, ενώ πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη τον προέτρεψαν να μην συνεχίσει τη διαδικασία. Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές αρχές τόνισαν ότι δεν μπορούν να παρακάμψουν το αίτημά του, αλλά τελικά έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν.

Τζήμερος – Πρωτούλης: Ο έντονος καβγάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις