Φωτογράφος Μητσοτάκη: Το ευχαριστώ του πρωθυπουργού στον Παπαμήτσο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτογράφος Μητσοτάκη: Το ευχαριστώ του πρωθυπουργού στον Παπαμήτσο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φωτογράφος Μητσοτάκη: Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, τόσο ως προς την τέχνη της φωτογραφίας όσο και προς την πολιτική, έγινε στο «Σχολείον» της Ειρήνης Παππά.

28.11.2019 | 18:44

Φωτογράφος Μητσοτάκη: Το δικό του ευχαριστώ μέσω facebook είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του φωτογράφο Δημήτρη Παπαμήτσο ανεβάζοντας μερικά στιγμιότυπα που έχει «συλλάβει» με τον φωτογραφικό του φακό. Την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε μία εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στις προσωπικότητες και στο έργο του Δημήτρη Παπαμήτσου και του Andrea Bonetti, προσωπικών φωτογράφων του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα αντίστοιχα.

Η συγγνώμη του φωτογράφου του Τσίπρα σε Μητσοτάκη

Οι δύο φωτογράφοι απάντησαν και στο εάν θα άλλαζαν ρόλους. «Έχω φωτογραφίσει πολλές φορές τον Αλέξη Τσίπρα. Πριν αναλάβω τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανα ελεύθερο ρεπορτάζ. Νομίζω όχι…», είπε ο κ. Παπαμήτσος.

«Και εγώ λέω μάλλον όχι, συγγνώμη αλλά…», δήλωσε, από την πλευρά του, ο κ. Bonetti, με τον πρωθυπουργό να γελάει και να χειροκροτάει.«Πιστεύω ότι αυτές οι φωτογραφίες που θα μας δείξουν κουρασμένους, ιδρωμένους, συγχυσμένους, σε μία κατάσταση που δεν είναι στιλιζαρισμένη, δεν είναι συνηθισμένη εικόνα, η οποία περιμένει κάποιος από ένα δημόσιο πρόσωπο. Αυτές έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Θέλει και ένα περισσότερο θάρρος και από εμάς να μπορούμε να δίνουμε το ok για να κυκλοφορούν αυτές οι φωτογραφίες», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο facebook
Exit mobile version