Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αγαπηδάκη – Πολάκης: “Δεν παίρνω λέξη πίσω” – Άδειασμα από την ΕφΣυν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπηδάκη – Πολάκης: “Δεν παίρνω λέξη πίσω” – Άδειασμα από την ΕφΣυν

Αγαπηδάκη - Πολάκης: Η στάση του Παύλου Πολάκη, πάντως, φαίνεται ότι προκαλεί αντιδράσεις ακόμα και σε φιλικά προς την αντιπολίτευση Μέσα.

Αγαπηδάκη – Πολάκης: Επανέρχεται ο Παύλος Πολάκης στο θέμα που προέκυψε με την Ειρήνη Αγαπηδάκη. Με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Παύλος Πολάκης σημειώνει ότι «δεν παίρνει λέξη πίσω» και, όπως συνηθίζει, επιτίθεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γράφοντας με το γνωστό «αψύ του ύφος»: «Λοιπόν ακούστε ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που ο,τι και να κάνετε ΝΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ, ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!».

Η στάση του Παύλου Πολάκη, πάντως, φαίνεται ότι προκαλεί αντιδράσεις ακόμα και σε φιλικά προς την αντιπολίτευση Μέσα, όπως η «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία σε άρθρο της υποστηρίζει ότι «ο κύριος Πολάκης δεν δικαιούται ούτε να αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά ζητήματα, στρέφοντας τα βλέμματα πάνω του, ούτε να προσθέτει τη δική του τοξικότητα στον δημόσιο λόγο, ούτε να ενισχύει τον κοινωνικό στιγματισμό με συμπεριφορές στις οποίες διαπρέπουν άλλοι πολιτικοί χώροι. Δεν μαθαίνει από τα λάθη του». Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε επιτεθεί με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στην Ειρήνη Αγαπηδάκη με αφορμή απαξιωτικό κείμενο που η ίδια είχε γράψει για τον τότε αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Οι αναφορές του Πολάκη προκάλεσαν και την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις