Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πώς να διαγράψω το Facebook και να κρατήσω το Messenger: Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πώς να διαγράψω το Facebook και να κρατήσω το Messenger: Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να διαγράψω το Facebook και να κρατήσω το Messenger: Αν έχετε λογαριασμό στο Facebook και τον απενεργοποιήσετε, ο λογαριασμός σας δεν θα ενεργοποιηθεί ξανά σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε το Messenger.

Πώς να διαγράψω το Facebook και να κρατήσω το MessengerΠολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες του Facebook οι οποίοι για πολλούς και διάφορους λόγους θέλουν να απαλλαγούν από το πιο δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουν να χάσουν την επαφή με τους αγαπημένους τους φίλους μέσω chat στο Messenger. Ο τρόπος είναι πολύ απλός, ακόμα και για τους πιο αρχάριους με τα Social Media και την ευρύτερη χρήση τους.

Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Messenger ακόμα και αφού απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook. Αν έχετε λογαριασμό στο Facebook και τον απενεργοποιήσετε, ο λογαριασμός σας δεν θα ενεργοποιηθεί ξανά σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε το Messenger. Επιπλέον, οι φίλοι σας στο Facebook θα μπορούν να σας στέλνουν μηνύματα κανονικά.

Πώς να διαγράψω το Facebook και να κρατήσω το Messenger: Τα 2 βήματα

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή Messenger για κινητά, αν δεν την έχετε ήδη.
  2. Συνδεθείτε στο Messenger με την ίδια διεύθυνση email και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιούσατε για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook.

Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε, βρείτε βοήθεια σχετικά με προβλήματα που αφορούν τη σύνδεση στο λογαριασμό και τον κωδικό πρόσβασης. Για να προσθέσετε άτομα στις επαφές σας στο Messenger, γράψτε τους αριθμούς τηλεφώνου τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις