Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύμβουλος Χρυσοχοΐδη – ξυλοδαρμός: Άγρια επίθεση στον Γιάννη Αναστασάκο
ΕΛΛΑΔΑ

Σύμβουλος Χρυσοχοΐδη – ξυλοδαρμός: Άγρια επίθεση στον Γιάννη Αναστασάκο

Σύμβουλος Χρυσοχοΐδη - ξυλοδαρμός: Επίθεση από αγνώστους στο Χαλάνδρι δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο στενός συνεργάτης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμβουλος Χρυσοχοΐδη – ξυλοδαρμός: Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα των δραστών της επίθεσης που δέχτηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, σύμβουλος και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Όλα δείχνουν ότι άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα κατά του συμβούλου του υπουργού και μόλις τον αντίκρισαν άρχισαν να τον γρονθοκοπούν.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες  και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί φέρει θλαστικά τραύματα κι ένα κάταγμα στο χέρι.  Λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του καθώς ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς. Μέχρι στιγμής, οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν η ληστεία το κίνητρο των δραστών. Έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εξακριβώσουν από ποια ακριβώς κέντρα προέρχεται το κίνητρο της επίθεσης.

Στενός σύμβουλος του υπουργού

Πρόκειται για πολύ επιτυχημένο άνδρα σε θέματα επικοινωνίας, ο οποίος χειρίζεται και εξαιρετικά σοβαρές υποθέσεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και είναι για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, βασικός συνεργάτης. Ο Γιάννης Αναστασάκος συμμετέχει και στην επιτροπή για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας. Στο παρελθόν είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της AGB.

Δείτε ακόμη

Ο Χρυσοχοΐδης έφτιαξε επιτροπή για την αστυνομική βία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις