Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Είδε σε ζωντανή μετάδοση τη διάρρηξη: Ιδιοκτήτρια στη Θεσσαλονίκη είδε live τους δράστες
ΕΛΛΑΔΑ

Είδε σε ζωντανή μετάδοση τη διάρρηξη: Ιδιοκτήτρια στη Θεσσαλονίκη είδε live τους δράστες

Είδε σε ζωντανή μετάδοση τη διάρρηξη: Ειδικότερα, είχε εγκατεστημένο κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό μέσω του οποίου αντιλήφθηκε ότι δυο άντρες μπήκαν στο σπίτι της με σκοπό την κλοπή.

Είδε σε ζωντανή μετάδοση τη διάρρηξη: Ιδιοκτήτρια διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη, είχε εγκαταστήσει κάμερες στο σπίτι της και είδε live τους διαρρήκτες που είχαν μπει μέσα. Βρήκε την ψυχραιμία να καλέσει την αστυνομία. Εργαζόταν στο γραφείο της και έβλεπε σε… ζωντανή μετάδοση την εισβολή διαρρηκτών στο διαμέρισμά της!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η γυναίκα, αφού προσπάθησε να συνέλθει από το αρχικό σοκ, ανακτώντας την ψυχραιμία της, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ανέφερε τι συνέβαινε εκείνη τη στιγμή στο διαμέρισμά της, στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, πήραν εντολή να φθάσουν στην πολυκατοικία με προφυλάξεις και να συλλάβουν τους εισβολείς του διαμερίσματος, κάτι που έγινε.

Πώς, όμως, συνέβη αυτό; Η Αστυνομία λέει ότι η 42χρονη ιδιοκτήτρια “αντελήφθη μέσω κατάλληλου τεχνολογικού εξοπλισμού, που είχε στην οικία της, ότι λάμβανε χώρα κλοπή εντός του διαμερίσματος, από δύο άτομα”. Μετά από καταδίωξη, όπως προαναφέρθηκε, συνελήφθησαν ένας 43χρονος Γεωργιανός και ένας 28χρονος ομογενής από την Γεωργία, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Με αντικλείδι σε 6 διαμερίσματα

Από την  έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο εισήλθαν με τη χρήση αντικλειδιού σε έξι διαμερίσματα στις περιοχές Χαριλάου και Ανάληψης από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν κοσμήματα, χρυσαφικά και χρηματικά ποσά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Είδε ζωντανά την εισβολή από το Παρίσι

Κι ένας άλλος ιδιοκτήτης σπιτιού στα Νότια Προάστια, έβλεπε τη διάρρηξη του διαμερίσματός του live από το Παρίσι, όπου βρισκόταν για διακοπές!

«Μ΄ενημέρωσαν”, είχε δηλώσει, “ότι χτυπάει ο συναγερμός του σπιτιού και μπήκα να δω τις κάμερες.

Ενώ βρισκόμουν στο εξωτερικό,  έβλεπα τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μου…».

Επί 20 λεπτά οι διαρρήκτες, αλώνιζαν στο σπίτι του, ψάχνοντας μετρητά και χρυσαφικά. “Μπήκαν τέσσερα άτομα και ενώ ο συναγερμός χτυπούσε  δεν είχαν  αντιληφθεί ότι υπάρχει κάμερα και έψαχναν το σπίτι. Βρήκαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν μέσα σε μια παπουτσοθήκη, βιδωμένο και αφού το εντόπισαν το ξήλωσαν και το πήραν», είχε προσθέσει ακόμη ο ιδιοκτήτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις