Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ 3-1: Τα highlights της αναμέτρησης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ 3-1: Τα highlights της αναμέτρησης

Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ 3-1: 700 ματς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε πάλι κέφια κόντρα στη Ντόρτμουντ.

Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ 3-1Η 700η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, συνοδεύτηκε από την εξασφάλιση του πρώτου εισιτηρίου για τους «16» του Champions League, καθώς οι «μπλαουγκράνα» πήραν κεφάλι τεσσάρων πόντων στη βαθμολογία του Group F και πλέον απομένει ακόμα ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση το οποίο θα κριθεί ανάμεσα σε Ίντερ και Ντόρτμουντ.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε σχεδόν ένα μισάωρο ανεκμετάλλευτο μέχρι να προηγηθεί στο σκορ απέναντι στην προβληματική άμυνα των Γερμανών, ωστόσο στο 29′ ο Σουάρεζ άνοιξε το σκορ και έτσι όλα έγιναν πιο εύκολα. Μόλις τέσσερα λεπτά, ο Μέσι με ωραία προσπάθεια «έγραψε» το 2-0 με διαγώνιο σουτ, σκορ με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα δεν κατέβασε ρυθμούς, με τον Γκριεζμάν να πετυχαίνει το 3-0 στο 67ο λεπτό, με τη Ντόρτμουντ να πετυχαίνει το γκολ της τιμής με τον Σάντσο στο 77′.

Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ 3-1: Βαθμολογία και το δεύτερο εισιτήριο

Η νίκη αυτή σήμανε πρόκριση για την ομάδα της Μπαρτσελόνα, η οποία μάλιστα παρά το μέτριό της ξεκίνημα θα πάει στην κλήρωση των «16» ως πρώτη. Έτσι, το δεύτερο εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League. θα κριθεί στην αυλαία των ομίλων, στις 10 Δεκεμβρίου. Η Ίντερ θα υποδεχθεί στην Ιταλία τη Μπάρτσα, ενώ η Ντόρτμουντ την αδύναμη Σλάβια Πράγας που βρίσκεται εκτός στόχων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις