Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σκάρλετ Γιόχανσον τρανς: Η αποχώρηση από την ταινία και οι αντιδράσεις από την δήλωσή της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σκάρλετ Γιόχανσον τρανς: Η αποχώρηση από την ταινία και οι αντιδράσεις από την δήλωσή της

Σκάρλετ Γιόχανσον τρανς: Η Γιόχανσον επρόκειτο να υποδυθεί έναν τρανσέξουαλ στην ταινία «Rub & Tug», αλλά τελικά αποχώρησε από το φιλμ, έπειτα από τις σφοδρές επικρίσεις.

Σκάρλετ Γιόχανσον τρανς: Πέρασε αρκετός καιρός, αλλά τελικά η Σκάρλετ Γιόχανσον παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος, αναφερόμενη στο πώς είχε αντιμετωπίσει τα σχόλια για ρόλο σε ταινία, από την οποία τελικά αποχώρησε. Η Γιόχανσον επρόκειτο να υποδυθεί έναν τρανσέξουαλ στην ταινία «Rub & Tug», αλλά τελικά αποχώρησε από το φιλμ, έπειτα από τις σφοδρές επικρίσεις που είχε δεχθεί από την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Όμως, οι δηλώσεις που είχε κάνει αργότερα είχαν προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις. Δηλώσεις που, όπως φαίνεται τώρα, μετανιώνει. «Ξέρετε, ως ηθοποιός θα έπρεπε να μου επιτρέπεται να παίζω οποιοδήποτε πρόσωπο ή οποιοδήποτε δέντρο ή οποιοδήποτε ζώο, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και οι απαιτήσεις της εργασίας μου», έλεγε το καλοκαίρι η Σκάρλετ Γιόχανσον, προκαλώντας νέο γύρο επιθέσεων εναντίον της στα social media.

«Εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι έκανα λάθος. Δεν ήμουν τόσο ευαισθητοποιημένη όταν αντέδρασα. Δεν γνώριζα καλά για το πώς αισθάνονταν η τρανς κοινότητα και πώς αισθάνεται γενικά για τους ηθοποιούς που υποδύονται διεμφυλικούς ανθρώπους. Δεν γνώριζα αυτή τη συζήτηση. Είχα άγνοια», δήλωσε η Σκάρλετ Γιόχανσον στο Vanity Fair, αναφερόμενη στις επίμαχες δηλώσεις της. Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έκρινε λάθος την όλη κατάσταση. «Ήταν δύσκολη αυτή η στιγμή. Ήταν σαν να βρίσκομαι σε ανεμοστρόβιλο. Ένιωσα άσχημα γι’ αυτό. Αισθάνθηκα σαν να μην άκουγα κι αυτό δεν είναι καθόλου καλό συναίσθημα», συμπλήρωσε η Γιόχανσον, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Σκάρλετ Γιόχανσον τρανς: Γυρίσματα από την ταινία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις