”Γυναίκα χωρίς όνομα” 27/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 27/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 27/11: Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να κινήσει γη και ουρανό για να αποδείξει πως ο Φώτης δεν είναι δολοφόνος.

27.11.2019 | 17:33

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 27/11: Η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ είναι μια σειρά που έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού με τις ανατρεπτικές, κάθε φορά, εξελίξεις. Έτσι συνεχίζει και σήμερα με νέο επεισόδιο που φέρνει συγκλονιστικά στοιχεία. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς θα παρακολουθήσουμε ότι η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να κινήσει γη και ουρανό για να αποδείξει πως ο Φώτης δεν είναι δολοφόνος.

Ωστόσο, τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν πληθαίνουν συνεχώς και – μαζί με τα σκοτεινά σχέδια της Μάρθας – δηλητηριάζουν την πίστη της Μαρίνας για την αθωότητά του. Ο Αργύρης καταφέρνει να εντοπίσει μέσω του Μιχάλη την Μαρίνα και η Κάτια ελπίζει πως είναι επιτέλους πολύ κοντά στο να συναντήσει την κόρη της. Ο Μιχάλης, θέλοντας να βοηθήσει την Μαρίνα, δέχεται μια συνάντηση που τον φέρει μπροστά σε μια αναπάντεχη έκπληξη.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 27/11: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 26/11: Οι εξελίξεις του χθεσινού επεισοδίου

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ είδαμε ότι ενώ η αστυνομία ψάχνει παντού για τον Φώτη, αυτός κρύβεται στο μπαρ του Γιώργου και του Μιχάλη, γεγονός που προκαλεί την αναστάτωση της Μαρίνας και το φόβο του Γιώργου. Την ίδια στιγμή η Κάτια, με τη βοήθεια του Αργύρη, προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια από το παρελθόν της. Η Κλειώ επισκέπτεται τον αστυνόμο και τον πιέζει να παρακολουθήσουν την Μαρίνα, πεπεισμένη πως αυτή θα τους οδηγήσει στην κρυψώνα του Φώτη. Η Σοφία σοκάρεται όταν παραλαμβάνει αγωγή διαζυγίου κι ένα αίτημα για την αποκλειστική κηδεμονία του παιδιού τους από τον Δημήτρη. Η αστυνομία κάνει ξαφνική έρευνα στο σπίτι της Μάρθας και βρίσκει ένα στοιχείο, που θα μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 26/11: Το χθεσινό τρέιλερ

Exit mobile version