Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες»: Η Μαρία Κίτσου μιλά για τα Spoilers και τα επόμενα επεισόδια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες»: Η Μαρία Κίτσου μιλά για τα Spoilers και τα επόμενα επεισόδια

«Άγριες Μέλισσες»: Τι είπε η πρωταγωνίστρια για τα επόμενα επεισόδια και για τα σπόιλερς που ακούγονται.

«Άγριες Μέλισσες»Στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά μίλησε η Μαρία Κίτσου που έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη και ξαφνική δημοσιότητα, καθώς υποδύεται τη Λενιώ στη σειρά «Άγριες Μέλισσες. Πραγματικά δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει, τα επεισόδια μάς τα δίνουν σιγά σιγά. Κάποια από τα spoiler που ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Ας πούμε τώρα αυτό για την Ελένη ότι μένει έγκυος, πρώτη φορά το ακούω», αποκαλύπτει. Η Μαρία Κίτσου αναφέρει χαρακτηριστικά για την μεγάλη αποδοχή που έχει από τον κόσμο: «Σε μία βόλτα που είχα πάει στην Ερμού, δεν μπορούσα να περάσω από τον κόσμο που με είχε σταματήσει. Είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει. Κάθε φορά που παίρνω στα χέρια μου το σενάριο, από την αγωνία τρώω τα νύχια μου», λέει γελώντας η Μαρία Κίτσου.

Μάλιστα η ίδια πρωταγωνίστρια είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της την κατάθλιψη από την οποία έπασχε, όταν ήταν μόλις 17 ετών. Συγκεκριμένα είχε πει ότι: “Είναι κάτι που επανέρχεται, κάτι που φεύγει, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Θέλω να πιαστώ από τη χαρά, γιατί ξέρω πως είναι το σκοτάδι!”

«Άγριες Μέλισσες»:  Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξή της

«Άγριες Μέλισσες»: Επεισόδιο 36

Στο σημερινό επεισόδιο (27/11) ο Νέστορας αιφνιδιάζει την Μυρσίνη, μπροστά σε όλους, για την επίσκεψή της στο σπίτι του. Θ’ αποκαλυφθεί η σχέση της με τον Κυπραίο; Η Ανέτ είναι αποφασισμένη να μάθει αν ο Δούκας άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα τους και μαζί με την Αγορίτσα προσπαθούν να βρούν τον συμβολαιογράφο που μπορεί να τους αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Κλεομένης δείχνει τις προθέσεις του για την Πηνελόπη και η Μυρσίνη ενθουσιάζεται.

Η ζωή του Μιλτιάδη βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς, έρχεται στα χέρια με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη για τη Βιολέτα. Ο Κυπραίος αποφασισμένος να ταρακουνήσει την Ελένη και να την πιέσει να πουλήσει τα χωράφια της, βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του με τη βοήθεια του Τόλλια. Θα καταφέρει να την τρομοκρατήσει; Η Ελένη, καταρρακωμένη από τις αποκαλύψεις του Λάμπρου, θα έρθει αντιμέτωπη με τη μοίρα της.

«Άγριες Μέλισσες»: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου 36 (27/11)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις