Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Διορισμοί διοικητών νοσοκομείων: Επίθεση Γεννηματά στον Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διορισμοί διοικητών νοσοκομείων: Επίθεση Γεννηματά στον Μητσοτάκη

Διορισμοί διοικητών νοσοκομείων: Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε ότι καταθέτει πρόταση νόμου για την αξιοκρατία στον δημόσιο τομέα.

Διορισμοί διοικητών νοσοκομείων: «Η κομματική συναλλαγή στα νοσοκομεία έχει τη σφραγίδα του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε ότι καταθέτει πρόταση νόμου για την αξιοκρατία στον δημόσιο τομέα, η οποία, όπως είπε, θα περιλαμβάνει και διάταξη για ανοιχτή προκήρυξη για τους διοικητές των νοσοκομείων. Παράλληλα, με αφορμή την υπόθεση διορισμού του Κ. Πατέρα στο νοσοκομείο Καρδίτσας, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, λέγοντας ότι η κομματική συναλλαγή στα νοσοκομεία έχει τη δική του σφραγίδα. Η κομματική συναλλαγή στα νοσοκομεία, έχει τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη.

Δεν είναι αδέξιοι, είναι δεξιοί. Καταθέτουμε άμεσα πρόταση νόμου, με τη δική μας θέση για αξιοκρατία στον δημόσιο τομέα. Ανοιχτή προκήρυξη και για τους διοικητές των νοσοκομείων. Μάλιστα, το πλήρες κείμενο της δήλωσης της κυρίας Γεννηματά είναι το εξής: Η κομματική συναλλαγή στα νοσοκομεία, έχει τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη. Δεν είναι αδέξιοι, είναι δεξιοί. Καταθέτουμε άμεσα πρόταση νόμου, με τη δική μας θέση για αξιοκρατία στον δημόσιο τομέα. Ανοιχτή προκήρυξη και για τους διοικητές των νοσοκομείων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις