Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και εγωισμός: Οι τύποι που έχουν το μεγαλύτερο ”εγώ”
PLUS

Ζώδια και εγωισμός: Οι τύποι που έχουν το μεγαλύτερο ”εγώ”

Ζώδια και εγωισμός: To μεγαλύτερο εμπόδιο που καλείται να υπερβεί ο άνθρωπος, προκειμένου να φτάσει στην ανώτερη και αληθινή του υπόσταση, είναι το «εγώ».

Ζώδια και εγωισμός: Κάνεις μια συζήτηση, έχεις μια λογομαχία, έναν διαξιφισμό και, ο ας πούμε, συνομιλητής σου, όταν νομίζεις πως ό,τι είχατε να πείτε το είπατε, με το έτσι θέλω, σας πετάει μια ατάκα σαν κατακλείδα! Τι τον ώθησε να το κάνει; Ποια ήσαν τα κίνητρα του; Κατά περίπτωση, ανάλογα με το ζώδιο του, ο εγωισμός, το πείσμα, η χειριστικότητα και η υποκειμενική αντίληψη του δικαίου. Ας μας βοηθήσει η Αστρολογία, ποια ζώδια θα σου πουν την τελευταία κουβέντα (ευτυχώς όχι όλα) και γιατί!

To μεγαλύτερο εμπόδιο που καλείται να υπερβεί ο άνθρωπος, προκειμένου να φτάσει στην ανώτερη και αληθινή του υπόσταση, είναι το «εγώ». Είναι αυτό το κομμάτι του εαυτού μας που δε θέλει τίποτα περισσότερο να αναγνωρίσει, εκτός από αυτό που εκείνο ορίζει ως πραγματικότητα, και κανείς άλλος δεν έχει χώρο σ’ αυτήν.

Ζώδια και εγωισμός: Αυτοί είναι οι 3 πιο εγωιστές του ζωδιακού

Κριός

Ο Κριός βρίσκεται πάντα σε αναζήτηση μιας καινούργιας συγκίνησης, κάτι που θα τον κρατά σε εγρήγορση και θα του δίνει την αίσθηση ότι μάχεται για να το κατακτήσει. Γι’ αυτό είναι γνωστός ως ο Νο 1 κυνηγός οπότε λογικό είναι να βλέπει και τις γυναίκες σαν «τρόπαιο». Μόλις βρει αυτή που θα του τραβήξει το ενδιαφέρον, είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να την καταφέρει.

Λέων

Φαντάζομαι πως όλοι έχουμε κάποιον άνθρωπο στη ζωή μας που θέλει να βρίσκεται μονίμως στο προσκήνιο και να συγκεντρώνει τα φώτα πάνω του. Ακόμη και αν είναι η στιγμή να «λάμψει» ένα πρόσωπο, εκείνος θα βρει τον τρόπο να κλέψει την παράσταση. Είναι αυτός που, αντί να ακούσει τι λένε οι άλλοι, περιμένει πότε θα σταματήσουν για να πει τα δικά του. Ο Λέων θεωρεί πως είναι ο μοναδικός ηγέτης, ο αρχηγός, ο πρωταγωνιστής-ήρωας της ιστορίας και όλοι οι άλλοι απλοί κομπάρσοι, κάτι που φυσικά ισχύει και για τη σχέση του.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι άτομα που τους αρέσει να μαθαίνουν καινούργια πράγματα, να μαζεύουν εμπειρίες και να καταλήγουν σε μια φιλοσοφία δική τους που θα την ακολουθήσουν σε όλη τους τη ζωή. Ωστόσο, από τη μια το ότι τα «ξέρουν όλα» και από την άλλη το ότι η δική τους ελευθερία και άνεση κινήσεων είναι σημαντική, τους κάνει εγωιστές και παρτάκηδες. Ένας Τοξότης μπορεί να κυνηγάει για μήνες το αντικείμενο του πόθου του, να υπόσχεται πολλά και όταν το καταφέρει, να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια με το πρόσχημα ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος μιας σχέσης. Επιπλέον, αφού όλα τα ξέρει, δεν παραδέχεται ότι κάνει λάθος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις