Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πετούσε κόπρανα σε πολίτες: 23χρονος συνελήφθη στο Τορόντο
ΚΟΣΜΟΣ

Πετούσε κόπρανα σε πολίτες: 23χρονος συνελήφθη στο Τορόντο

Πετούσε κόπρανα σε πολίτες: Ο Σαμουέλ Οπόκου, όπως είναι το όνομά του, κατηγορείται ότι πέταξε κόπρανα σε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους και ένα παιδί.

Πετούσε κόπρανα σε πολίτεςΜία απίστευτη και ταυτόχρονα αηδιαστική είδηση με πρωταγωνιστή έναν, όχι και τόσο καλά στα μυαλά του, 23χρονο στο Τορόντο του Καναδά ο οποίος πετούσε κόπρανα σε ανυποψίαστους πολίτες κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο Σαμουέλ Οπόκου, όπως είναι το όνομά του, κατηγορείται ότι πέταξε κόπρανα σε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους – ανάμεσά τους και ένα παιδί – σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις. Η πρώτη φορά ήταν την περασμένη Παρασκευή όταν ο Οπόκου φέρεται να μπήκε σε βιβλιοθήκη και να άδειασε έναν κουβά με κόπρανα σε μια γυναίκα και σε ένα παιδί. Την Κυριακή ο Οπόκου φέρεται να χτύπησε στο πανεπιστήμιο του Γιορκ πετώντας κόπρανα σε μια γυναίκα και έναν άνδρα.

Το τρίτο επεισόδιο σημειώθηκε τη Δευτέρα σε δρόμο του Τορόντο με τα κόπρανα να έχουν στόχο μια γυναίκα. Η αστυνομία καλεί όσους πολίτες έχουν πληροφορίες για τον 23χρονο ή για άλλο παρόμοιο επεισόδιο να προσέλθουν στις αρχές. Γιατροί εν τω μεταξύ επιχείρησαν να καθησυχάσουν τους πολίτες λέγοντας ότι η απλή επαφή με τα κόπρανα κρύβει μικρούς κινδύνους καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα είναι κατάλληλα «εξοπλισμένο» για να εξουδετερώνει κάθε επαφή με τις επικίνδυνες αυτές ουσίες. Οι αστυνομικές αρχές της περιοχής προέβησαν σε σύλληψη του 23χρονου κατοίκου του Τορόντο με την κατηγορία ότι πετούσε κόπρανα σε ανυποψίαστους πολίτες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις