Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Έρωτας Μετά” 26/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Έρωτας Μετά” 26/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

''Έρωτας Μετά'' 26/11: Η Ειρήνη και ο Τάκης αποφασίζουν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.

”Έρωτας Μετά” 26/11: Καταιγιστικές αναμένονται να είναι για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις, στην επιτυχημένη σειρά ‘Έρωτας Μετά’. Στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε ότι ο Νίκος αποφασίζει να μιλήσει στον Γεράσιμο για τη σχέση του με την Αλίκη, ενώ στο παρελθόν, ο χωρισμός της Άννας και του Κωνσταντίνου φέρνει και τους δύο αντιμέτωπους με την απουσία του άλλου. Τέλος, μετά από μια βραδιά στην ταράτσα κάτω από τα αστέρια, η Ειρήνη και ο Τάκης αποφασίζουν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς παρακολουθήσαμε ότι το γεγονός ότι ο Ευθύμης δεν αναγνωρίζει τον Δημήτρη προβληματίζει το Γιώργο και το Φώτη και τους οδηγεί να σκεφτούν πως κάποιος τον εκφόβισε. Ο Γιώργος επιστρέφει στο χωριό για να συνεχίσει την έρευνά του και ξεκινάει από τον γείτονα του Αποστόλη.

”Έρωτας Μετά” 26/11: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Έρωτας Μετά”

Μια πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, κίνηση αποφάσισε να κάνει ο Alpha. Κίνηση, η οποία αφορά την σειρά «Έρωτας μετά». Η ελληνική σειρά μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:50 το βράδυ. Για πρώτη φορά λοιπόν, η σεναριακή ομάδα μιας τηλεοπτικής σειράς θα «συνομιλούσε» ζωντανά με τους τηλεθεατές online στο Twitter, παράλληλα με την προβολή της και θα απάντησαν στις ερωτήσεις των χρηστών.  Σύμφωνα με το tinasmess.gr, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης, ο Alpha παρουσίασε μια διαδραστική second screen εμπειρία, προσφέροντας στους τηλεθεατές του «Έρωτας μετά» την δυνατότητα να συνομιλήσουν ζωντανά στο Twitter με τους δημιουργούς της.

Έτσι, οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς είχαν την ευκαιρία να λύσουν όλες τους τις απορίες. Από τις 21:50 μέχρι τα μεσάνυχτα, οι τηλεθεατές της σειράς «Έρωτας Μετά» χρησιμοποιώντας το επίσημο hashtag της σειράς #erwtasmeta στο Τwitter μπορούσαν να απευθύνονται στην σεναριακή ομάδα ή οποία απαντούσε μέσω του επισήμου account του Alpha.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις