«Άγριες Μέλισσες»: Χαμός στο Twitter μετά την διαπόμπευση της Βιολέτας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άγριες Μέλισσες»: Χαμός στο Twitter μετά την διαπόμπευση της Βιολέτας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

«Άγριες Μέλισσες»: Το κοινωνικό μέσο δικτύωσης δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο σε ένα τέτοιο γεγονός στο Διαφάνι.

26.11.2019 | 13:06

«Άγριες Μέλισσες»: Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο Δευτέρας της σειράς «Άγριες Μέλισσες», παρακολουθήσαμε στις μικρές μας οθόνες τον διασυρμό της Βιολέτας, δηλαδή της Θεοφανίας Παπαθωμά. Η πιο δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα της σειράς, αναγκάστηκε να περπατήσει με τα εσώρουχα και ξυπόλητη μπροστά στα μάτια όλων των συγχωριανών της. Ο Κωνσταντής Σεβαστός, τυφλωμένος από την ζήλια του αποφάσισε να την εκδικηθεί, της παίρνει τα ρούχα και την αφήνει ημίγυμνη στον στάβλο.

Εκείνη, μη έχοντας επιλογή, κυκλοφορεί με ένα κομπινεζόν μπροστά στα μάτια των συγχωριανών της οι οποίοι την χλευάζουν και την λοιδορούν. Υπερήφανη η Βιολέτα δεν αντέχει την ντροπή και αποφασίζει να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια. Σαν από μηχανής θεός ο Μιλτιάδης την σώζει την τελευταία και ένα νέο ειδύλλιο μόλις γεννιέται. Το twitter φυσικά, που ποτέ δεν μένει αμέτοχο στις καταιγιστικές εξελίξεις της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, έδωσε και πάλι… ρεσιτάλ.

 

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 35: Τι θα δούμε σήμερα, 26/11

Ο Μιλτιάδης καταφέρνει, τελευταία στιγμή, να σώσει την Βιολέτα απ’ την απόπειρα αυτοκτονίας που κάνει, γεγονός που θα τους φέρει πιο κοντά. Παράλληλα, ο Δούκας προσπαθεί να βρει λύσεις για να πουλήσει η Ελένη τα χωράφια της και να μη ναυαγήσουν τα σχέδια για τη βιομηχανική ζώνη. Στο ίδιο μοτίβο, ο Κυπραίος το παίζει σε διπλό ταμπλό απ’ τη μια βοηθώντας την Ελένη να κρατήσει το βιός της κι απ’ την άλλη βάζοντάς της ο ίδιος τρικλοποδιές.

Η Πηνελόπη αρχίζει να γοητεύεται απ’ την προσωπικότητα του Κλεομένη, φουντώνοντας τη ζήλεια του Μελέτη. Την ίδια ώρα, η Ανέτ καταφέρνει να αποκτήσει ένα στοιχείο για να αποδείξει την απάτη του Δούκα με τη διαθήκη του πατέρα τους. Ο Λάμπρος μην αντέχοντας την απαξιωτική συμπεριφορά της Ελένης απέναντι του, αποφασίζει να της αποκαλύψει τον λόγο που δεν διέλυσε τον γάμο του. Θα βρει, όμως, το κουράγιο ν’ αποκαλύψει ένα τέτοιο ένοχο μυστικό;

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 35: Το τρέιλερ

Exit mobile version