GNTM 2 Spoiler: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχωρεί σήμερα

LIFESTYLE

GNTM 2 Spoiler: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχωρεί σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

GNTM 2 Spoiler: Το αποψινό επεισόδιο πάντως έχει ακόμη μία φωτογράφιση, αυτή τη φορά μακριά από λάσπες, αναρριχήσεις και άλλες κακουχίες.

26.11.2019 | 18:03

GNTM 2 Spoiler: Τα μοντέλα του GNTM 2 μας την… έφεραν. Δεν έγινε καμία αποχώρηση στο επεισόδιο της Δευτέρας. Και εμείς μείναμε με το… παγωτό (της Ασημίνας) στο χέρι! Λέτε αυτή η απόφαση να κρύβει διπλή αποχώρηση απόψε; Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πληροφόρηση γι’ αυτό. Το αποψινό επεισόδιο πάντως έχει ακόμη μία φωτογράφιση. Αυτή τη φορά μακριά από λάσπες, αναρριχήσεις και άλλες κακουχίες. Το κόνσεπτ είναι ελεγκάνας. Καλά ρούχα, απαιτητικές πόζες και δώρο ένα εξώφυλλο σε περιοδικό. Θα υπάρξουν προβλήματα. Κυρίως με τη Μαρία. Η οποία θα λάβει τη βοήθεια της Βίκυς Καγιά. Και όταν έρθει η ώρα της κρίσης θα το αρνηθεί.

Κάνοντας την Καγιά έξαλλη. Υπάρχουν, ωστόσο, δύο παράμετροι. Το τρέιλερ επικεντρώθηκε στη Μαρία και σε όσα έκανε ή δεν έκανε. Άρα δεν θα φύγει αυτή. Το Star μας έχει άλλη μία έκπληξη στο μανίκι του. Πάμε και στη δεύτερη παράμετρο. Κάποια στιγμή πριν από τη φωτογράφιση, υπάρχει η ανακοίνωση πως τα μοντέλα θα έχουν και βοήθεια. Και όταν βλέπουν ποιοι ή ποιες είναι, τα μοντέλα ουρλιάζουν από χαρά. Λέτε να ήρθε η στιγμή για την ενεργοποίηση της εισόδου των παλιών παικτριών στο ριάλιτι;

GNTM 2 Spoiler: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου 26/11

GNTM 2 Spoiler: Η σημερινή αποχώρηση 26/11

Και τώρα το ερώτημα είναι τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης! Θα φύγει τώρα η Ασημίνα ή όχι; Ναι, είναι η επόμενη στη λίστα, σας το αναφέραμε από την προηγούμενη φορά, όμως κρατήσαμε μία και μόνο πισινή. Μέχρι να βγει το τρέιλερ. Από την παραγωγή του καναλιού του STAR μας την έφεραν κανονικότατα. Διέδωσαν παντού τη φυγή της Ασημίνας, για να έρθει η μεγάλη ανατροπή! Η τεράστια ανατροπή, όπου στην τελική 9άδα δεν έφυγε καμία. Μα καμία. Και το ερώτημα είναι τώρα. Για ποιο λόγο δεν είμαστε σίγουροι πως η επόμενη που αποχωρεί είναι η Ασημίνα; Διότι δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να είναι το επεισόδιο της Τρίτης, αυτό της επιστροφής!

Θυμάστε που σας έχουμε πει πως στο σπίτι θα γυρίσουν τέσσερα κορίτσια. Και όχι όποια κι όποια. Θυμηθείτε εδώ ποιες είναι αυτές που επιστρέφουν στο ριάλιτι μόδας. Αν αυτό γίνει στο επεισόδιο που αναμένουμε, τότε θα έχουμε μία από αυτές να μας… αφήνει. Η λογική εξέλιξη των πραγμάτων όμως θέλει στο επεισόδιο της Τρίτης, η Ασημίνα να είναι αυτή που αποχωρεί στο επόμενο επεισόδιο. Κι αυτό διότι το ποιες θα επιστρέψουν, θα έρθει από δοκιμασία. Σύμφωνα με όσα ξέρουμε.

Exit mobile version