Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 αποχώρηση: Τη γλίτωσαν και οι τρεις τη τελευταία στιγμή
LIFESTYLE

GNTM 2 αποχώρηση: Τη γλίτωσαν και οι τρεις τη τελευταία στιγμή

GNTM 2 αποχώρηση: Το δράμα είχε αρχίσει να καταβάλει και τις τρεις κοπέλες, όταν οι κριτές ανακοίνωσαν ότι παρ' ότι έπρεπε να φύγουν και οι τρεις, τελικά δεν θα αποχωρήσει καμία.

GNTM 2 αποχώρηση: Ένα top model οφείλει να τα βγάζει πέρα με χάρη σε κάθε στίβο μάχης και ανταγωνισμού. Οι top 9 του GNTM έπρεπε, σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης, να αποδείξουν ότι στο δρόμο για τον τίτλο του διαγωνισμού μπορούν να κερδίσουν και τους μικρότερους αγώνες μόδας. Η σκυταλοδρομία styling ανέδειξε μία νικήτρια, η οποία και απέκτησε πλεονέκτημα στη φωτογράφιση, που πραγματοποιήθηκε υπό αντίξοες συνθήκες.

Τα κορίτσια πόζαραν στον φακό του Άκη Παρασκευόπουλου σε δυναμικές, αθλητικές πόζες. Η έκφραση έπρεπε να αναδεικνύει το αγωνιστικό πνεύμα του concept, καθώς τα κορίτσια έπρεπε να κινηθούν έρποντας σε λάσπες ή σκαρφαλώνοντας σε πυραμίδα αναρρίχησης. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε παρουσία του γυμναστή των κοριτσιών, ο οποίος αποφάσισε ποια έχει το καλύτερο αθλητικό πνεύμα στο σετ. Νικήτρια ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία επέλεξε την Ίλντα Κρόνι και μαζί επισκέφθηκαν το Hiltonia Spa για μασάζ και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, όπως αρμόζει μετά από μια εξαντλητική δοκιμασία.

Στο πλατό οι κριτές μίλησαν για ακόμα μια φορά με ειλικρίνεια, που διέλυσε τα κορίτσια και που κλόνισε τις φιλοδοξίες ορισμένων για το μέλλον τους στο διαγωνισμό. Στην τελική τριάδα με τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν μείνει η Κάτια Ταραμπάνκο, η Ασημίνα Χαρίτου και η Χαρά Παππά. «Πρέπει να φύγετε και οι τρεις», είπε η Βίκυ Καγιά παγώνοντας, αρχικά, τους πάντες στο πλατό. Εξήγησε, όμως, πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, καθώς είναι αντίθετο από τους κανονισμούς του παιχνιδιού: «Πράγμα που δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε εμείς τους κανόνες του GNTM». Η Βίκυ Καγιά, στη συνέχεια, ανακοίνωσε πως οι κριτές πήραν την απόφαση να μην αποχωρήσει καμία, κάτι που ανακούφισε τις παίκτριες.

GNTM 2: Τα πρώτα λόγια των κοριτσιών

«Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πιστέψαμε ότι θα φεύγαμε και οι τρεις και θα ‘μέναν τα άλλα κορίτσια να συνεχίσουν την πορεία τους κι εμείς θα ‘χαμε φύγει. Έχω την Κάτια δίπλα μου… δεν μπορούσε να σταματήσει να τρέμει και εγώ να λέω ‘’ναι, οκ το GNTM παίζεται αλλιώς φέτος, αλλά δεν μπορούμε να φύγουμε και οι τρεις!’’. Και τελικά… μείναμε και οι τρεις!», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα στην Insta – κάμερα του GNTM αμέσως μετά την… ανακουφιστική ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά ότι δε θα φύγει καμία από τις τρεις κοπέλες.

Η Κάτια δεν πίστευε στα αυτιά της και στα μάτια της! Είχε συγκλονιστεί απ’ το γεγονός ότι ήταν προτεινόμενη προς αποχώρηση και όπως είπε, καθώς βρισκόταν στη «σέντρα» της αποχώρησης, είχε «χάσει δέκα χρόνια απ’ τη ζωή της»!

GNTM 2: Η ενόχληση του Μπράτη

Μετά τη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, οι διαγωνιζόμενες πήγαν στο stage, προκειμένου να ακούσουν τα σχόλια των κριτών για τις φωτογραφίες τους. Η φωτογραφία της Άννας Μαρίας δεν άρεσε στον Δημήτρη Σκουλό, ενώ η αναφορά που έκανε ο γνωστός φωτογράφος, όταν έκριναν την Κέισι Μίζιου, δεν άρεσε καθόλου στον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος του ζήτησε το λόγο.

Δ.ΣΚ.: Η φωτογραφία σου δεν έχει σχέση με της Άννας Μαρίας. Ότι έλειπε από εκείνη τη φωτογραφία, που ήταν ένα κοριτσάκι της διπλανής πόρτας και ανέβαινε έναν τοίχο με το σκοινάκι…

Α.ΜΠ.: Θα αναφέρεις σε κάθε κορίτσι που περνάει την Άννα Μαρία τώρα;

Δ.ΣΚ.: Άμα θέλω θα το κάνω!

Η.Π.: Τι έπαθες;

Δ.ΣΚ.: Πόσες είσαστε; Εννιά; Μπορώ να το αναφέρω άλλες οκτώ φορές. Και;

«Θέλω να πω ότι αγαπάω πάρα πολύ τον κύριο Μπράτη που με υποστηρίζει. Κύριε Μπράτη, σας αγαπώ», είπε η Άννα Μαρία.

«Σε αυτό το παιχνίδι φέτος βλέπουμε ξεκάθαρα ότι υπάρχουν συμπάθειες. Και η Άννα Μαρία είναι η μεγαλύτερη συμπάθεια του κυρίου Μπράτη», είπε η Κέισι Μίζιου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις