Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δούκισσα Νομικού Instagram: Η τρυφερή φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της
LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού Instagram: Η τρυφερή φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της

Δούκισσα Νομικού Instagram: Μαζί με τον σύζυγό της, κρατούν τα παιδιά τους αγκαλιά και λάμπουν από ευτυχία.

Δούκισσα Νομικού Instagram: H Δούκισσα Νομικού ανέβασε το μεσημέρι της Τρίτης μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. Την στιγμή που βρίσκεται με το σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα 2 της παιδιά.  Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τη μητρότητα δίπλα στον μικρό Σάββα και την Αναστασία που όπως μας είπε έγινε δύο μηνών.

Ο ερχομός των παιδιών της, ήταν το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε ποτέ να της προσφέρει η ζωή. Έτσι, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να μοιραστεί μια προσωπική οικογενειακή στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η αλήθεια είναι πως σπάνια αναρτά φωτογραφίες που είναι όλη η οικογένεια μαζί.

Δούκισσα Νομικού Instagram: Μια ευτυχισμένη οικογένεια

Η ευτυχία είναι διάχυτη τόσο στο πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού, όσο και του συζύγου της. Στην φωτογραφία βλέπουμε την παρουσιάστρια με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη να κρατούν στα χέρια τους τα παιδιά τους. Στην λεζάντα η χαρούμενη μανούλα έγραψε ” Σήμερα η Αναστασία μας έγινε 2 μηνών. Η οικογένεια μου είναι η έμπνευση μου, η δύναμη μου, η ζωή μου όλη”.

https://www.instagram.com/p/B5VH91fHhug/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις