Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Όσκαρ πορνό: Υποψήφια ταινία του Σειρηνάκη, στο Λας Βέγκας
ΕΛΛΑΔΑ

Όσκαρ πορνό: Υποψήφια ταινία του Σειρηνάκη, στο Λας Βέγκας

Όσκαρ πορνό: Η διοργάνωση έφερε την «υπογραφή» του Δημήτρη Σειρηνάκη και της εταιρείας Sirina, η οποία ανέλαβε να φέρει τα μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας του πορνό.

Όσκαρ πορνό: Η ελίτ της βιομηχανίας πορνό αναμένεται να δώσει το «παρών» στα Όσκαρ πορνό στις 25 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας και ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και μια παραγωγή του Έλληνα βασιλιά του πορνό, Δημήτρη Σειρηνάκη. Το 2018 ο διαγωνισμός των Διεθνών Ερωτικών Βραβείων διεξήχθη στην Αθήνα, όπου εκκεντρικές παρουσίες, κορίτσια με σούπερ μίνι και οι καλύτεροι του είδους, βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο για να παραλάβουν το βραβείο τους ή απλώς να μαγνητίσουν τα βλέμματα με τις παρουσίες τους.

Η διοργάνωση έφερε την «υπογραφή» του Δημήτρη Σειρηνάκη και της εταιρείας Sirina, η οποία ανέλαβε να φέρει τα μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας του πορνό, όπως του μεγάλου πορνοστάρ και πλέον παραγωγού και σκηνοθέτη Ρόκο Σιφρέντι, καθώς και να διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι, όπου οι καλεσμένοι είχαν δώσει έως και 100 ευρώ για να παρακολουθήσουν. Φέτος, ο διαγωνισμός διοργανώνεται στην πόλη όπου όλα επιτρέπονται, στο λαμπερό Λας Βέγκας, με μια μάλιστα ελληνική συμμετοχή, αυτή της εταιρίας Sirina του Δημήτρη Σειρηνάκη που είναι υποψήφια για το Όσκαρ «Καλύτερης ξένης παραγωγής» με την ταινία Filthy Rich Games.

Τα βραβεία του 2018

Πέρσι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο γνωστός παραγωγός, Δημήτρης Σειρηνάκης συγκέντρωσε διάσημες πορνοστάρ για να τους απονείμει βραβεία για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουν και για την απόλαυση που προσφέρουν στο φιλοθεάμον κοινό με τις ταινίες τους.

Από τις πιο δυνατές παρουσίες η δική μας Μαρία Αλεξάνδρου, αλλά και η Αμίρα Αντάρα και Τόρι Μπλακ. Η πρώτη κέρδισε το βραβείο καλύτερης ελληνίδας ηθοποιού ενώ η Αμίρα καλύτερης Ευρωπαίας ηθοποιού. Όσο για την Τόρι Μπλακ εκείνη κέρδισε το όσκαρ καλύτερης Αμερικανίδας πορνοστάρ. Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ελληνίδα σταρ βραβεύτηκε η Βούλα Βαβάτση, ενώ ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος Έλληνας ηθοποιός ο Απολλώνιος.

Μεταξύ των όσκαρ που δόθηκαν ο Ζαφείρης κέρδισε το καλύτερο βραβείο Έλληνα ηθοποιού, ενώ το όσκαρ καλύτερου επιβήτορα πήγε στα χέρια του DimitrisXXX. Επίσης υπήρξε βραβείο καλύτερου κωμικού, με μοναδική υποψηφιότητα εκείνη του Ντίνου, του «Γιατρού». Την παράσταση έκλεψε το βραβείο «καλύτερης πίσω πόρτας» που κέρδισε η Ελληνίδα Έλλη Παυλίδη, ενώ για το καλύτερο λεσβιακό το όσκαρ δόθηκε στην Κάρλα Κοξ. Την παράσταση έκλεψε και η Ρόζα η οποία κέρδισε το όσκαρ καλύτερης πεολειχίας.

Δείτε ακόμη:

Ο δάσκαλος και ο κάτοχος 3 πτυχίων του Harvard – Η Ίνα και ο Τεό, “πίσω” από τις οντισιόν στο Περιστέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις