Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Black Friday 2019: Κρεοπωλείο στην Αλίαρτο έβγαλε σε προσφορές… κοψίδια
ΕΛΛΑΔΑ

Black Friday 2019: Κρεοπωλείο στην Αλίαρτο έβγαλε σε προσφορές… κοψίδια

Black Friday 2019: Η μεγάλη μέρα των προσφορών πλησιάζει και χιλιάδες καταναλωτές ετοιμάζονται να προβούν σε αγορές, κυρίως, ψηφιακών προϊόντων.

Black Friday 2019: H Παρασκευή που όλοι μας περιμένουμε φτάνει. H Black Friday που πέφτει πάντα την τελευταία Παρασκευή την Νοεμβρίου έχει φτάσει και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ειδικοί της αγοράς έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν τις συμβουλές τους εν όψει της Black Friday, κατά την οποία, σύμφωνα με έρευνα της Picodi, οι Έλληνες θα… προστρέξουν σε ψώνια τόσο από τα φυσικά καταστήματα όσο και από τα διαδικτυακά. Όπως κάθε χρόνο, ωστόσο, αναμένονται και διάφορες… ασυνήθιστες προσφορές στη Black Friday 2019. To «ποδαρικό» στις… κουφές προσφορές της Black Friday έκανε ένα κρεοπωλείο από την Αλίαρτο της Βοιωτίας. Πρόκειται για τη Φάρμα Χαρτάκη, η οποία -την ώρα που άλλοι κάνουν εκπτώσεις σε ηλεκτρικές συσκευές- αποφάσισε να βγάλει σε προσφορά λαχταριστά κρέατα.

Συγκεκριμένα, οι προσφορές της Black Friday στο εν λόγω κρεοπωλείο αφορούν στα χωριάτικα χοιρινά λουκάνικα, το μαριναρισμένο σουβλάκι κοτόπουλο και τα κεμπάπ. Το κρεοπωλείο ανακοίνωσε ότι τόσο στις 29 (ανήμερα της… Black Friday) όσο και στις 30 Νοεμβρίου τα τρία παραπάνω προϊόντα θα δίνονται έναντι 3,49 ευρώ το κιλό.  Η μαύρη Παρασκευή ήταν μια κουραστική μέρα αγορών πολύ πριν πάρει το όνομά της . Στη δεκαετία του 1950, οι άνθρωποι άρχισαν να δηλώνουν άρρωστοι την ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών για να έχουν  ένα τετραήμερο διακοπών μαζί με το Σαββατοκύριακο.

Black friday 2019 στα κοψίδια

Black Friday 2019: Στατιστικά αγορών

Η Black Friday ανταγωνίζεται πλέον τη ”Cyber Monday ή Week” (μία ολόκληρη εβδομάδα Online προσφορών).

Μερικά εντυπωσιακά στοιχεία για την Black Friday στην Αμερική

Το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε ήταν $ 6,22 billion το 2018

Το 33,5% αφορούσε αγορές smartphones

Tο app της Amazon είχε 115.000 νέους χρήστες εκείνη την ημέρα

Το 2013 περίπου 141 εκ Αμερικάνοι ψώνισαν τη Black Friday , ενώ το 2017 οι καταναλωτές της συγκεκριμένης ημέρας έφτασε τους 171 εκατ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις