Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 80χρονος διοικητής Νοσοκομείου: “Έχω ένα αξιόλογο βιογραφικό”, λέει ο παραιτηθείς Πατέρας
ΕΛΛΑΔΑ

80χρονος διοικητής Νοσοκομείου: “Έχω ένα αξιόλογο βιογραφικό”, λέει ο παραιτηθείς Πατέρας

80χρονος διοικητής Νοσοκομείου: Σημειώνεται πως η επιλογή του Κωνσταντίνου Πατέρα στη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας είχε προκαλέσει αναταράξεις και εντός της Ν.Δ.

80χρονος διοικητής Νοσοκομείου: «Η δήλωση του πρωθυπουργού ότι συμπεριλάβαμε τους ανθρώπους, που είχαν και πείρα και μόρφωση, νομίζω πως είναι αρκετή, εγώ δεν θα ήθελα να ρίξω λάδι στη φωτιά» δήλωσε ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας, Κώστας Πατέρας, ο οποίος μετά τις αντιδράσεις υπέβαλε την παραίτησή του. Οι αντιδράσεις για τους διορισμούς στα νοσοκομεία, ήταν πολλές.

«Δεν υπάρχει όριο ηλικίας στην προκήρυξη για τη διοίκηση των νοσοκομείων, και έχω ένα αξιόλογο βιογραφικό. Έχω διδακτορικό ψυχολογίας, έχω διδάξει ψυχολογία, έχω κάποια σχέση με το χώρο της υγείας. Όλη μου η οικογένεια είναι μέσα στο ιατρικό επάγγελμα. Σ’ αυτήν περίπτωση όμως, δεν ήθελαν γιατρό, ήθελαν μάνατζερ και με επέλεξαν. Έτσι αποφάσισε η επιτροπή, που ήταν υπεύθυνη για την αξιολόγηση. Εγώ έκανα ό,τι προέβλεπε η προκήρυξη, στην περιοχή μας ήμασταν 35 υποψήφιοι», σημείωσε στον Ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7

«Η επίθεση στο πρόσωπό μου εξυπηρετεί προσωπικές φιλοδοξίες και έχω την αίσθηση ότι είναι και μία ευκαιρία ορισμένοι να εκτονωθούν, έχοντας μίσος εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων. Θα είμαστε από αυτούς, που όχι μόνο θα πετύχουν, άλλα θα προσφέρουν και τεράστιο έργο. Να είστε σίγουροι, ότι αν για οποιοδήποτε λόγο εμποδίζομαι να κάνω αυτό που θέλω να κάνω, θα σηκωθώ και θα φύγω μόνος μου», συμπλήρωσε. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Κωνσταντίνου Πατέρα από τη θέση του διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις