Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Κόκκινο ποτάμι”: Η ”Βασιλική” είναι κόρη γνωστού μουσικού – Τα παιδικά της χρόνια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Κόκκινο ποτάμι”: Η ”Βασιλική” είναι κόρη γνωστού μουσικού – Τα παιδικά της χρόνια

''Κόκκινο ποτάμι'': Η ηθοποιός που υποδύεται τον ρόλο της ''Βασιλικής'' στην επιτυχημένη σειρά είναι κόρη ενός πολύ γνωστού μουσικού.

”Κόκκινο ποτάμι”: Συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» έδωσε η ηθοποιός που ενσαρκώνει τη «Βασιλική» στο «Κόκκινο Ποτάμι». Ο λόγος για τη νεαρή ηθοποιό Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια, ενώ αποκάλυψε ποιος διάσημος μουσικός είναι ο μπαμπάς της. Όπως είπε, ο πατέρας της είναι ο μπασίστας των Πυξ Λαξ, Νίκος Γιαννάτος, ο οποίος την επηρέασε στο να αγαπήσει τις τέχνες και κυρίως το θέατρο. «Μεγάλωσα στη Νέα Σμύρνη, σε ένα σπίτι με μαμά Γερμανίδα και μπαμπά μουσικό. Ήταν ανοιχτό, μαζευόμασταν όλοι εκεί. »

Επιπλέον συμπλήρωσε λέγοντας για τον πατέρα της ότι: «Ο μπαμπάς μου ήταν μπασίστας στου Πυξ-Λαξ. Θυμάμαι πολύ έντονα να πηγαίνουμε πολύ συχνά οικογενειακώς σε συναυλίες…και όχι μόνο των Πυξ-Λαξ» , είπε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του Open, «Το Κόκκινο Ποτάμι». Όσο για το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, η όμορφη Χαρά, είπε πως το ήθελε από μικρή, ενώ ηθοποιός ήταν και ο Γερμανός παππούς της.

”Κόκκινο ποτάμι”: Δείτε την συνέντευξη της ηθοποιού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις