Συνταγματική Αναθεώρηση 2019: Η Φώφη “μαλώνει” τον Μητσοτάκη (pics)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνταγματική Αναθεώρηση 2019: Η Φώφη “μαλώνει” τον Μητσοτάκη (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Συνταγματική Αναθεώρηση 2019: Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας είχε ολιγόλεπτη συνομιλία και «θερμή» χειραψία με τον Βασίλη Βασιλικό.

25.11.2019 | 18:43

Συνταγματική Αναθεώρηση 2019: Αρκετά «πηγαδάκια» στήθηκαν σήμερα στη Βουλή στο πλαίσιο της συνεδρίασης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Ενα από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν ήταν εκείνο όπου η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη πλησίασε τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα. Ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου Eurokinissi απαθανάτισε τον κ. Τσιάρα να έχει σκύψει αρκετά από τη θέση του προκειμένου να ακούσει τι είχε να του πει η βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος. Όμως, το ενδιαφέρον των φωτογράφων κέντρισε η παθιασμένη συζήτηση της Φώφης Γεννηματά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Χωρίς να είναι γνωστό το περιεχόμενό της, η συζήτηση των δύο ήταν έντονη και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δείχνει να διαμαρτύρεται στον πρωθυπουργό.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας είχε ολιγόλεπτη συνομιλία και «θερμή» χειραψία με τον Βασίλη Βασιλικό, βουλευτή επικρατείας του κόμματος. Ωστόσο και δύο πρώην πρωθυπουργοί έστησαν με την σειρά τους τα δικά του «πηγαδάκια». Αρχικά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μια χαλαρή στιγμή του Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα. Εν συνεχεία ο Κώστας Καραμανλής εντοπίστηκε να έχει στενό τετ α τετ με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, με τον υπουργό Επικρατείας να δείχνει κάτι στο κινητό του τηλέφωνο στον πρώην πρωθυπουργό.

Φωτογραφίες: Τα ‘πηγαδάκια’ στη Βουλή
Exit mobile version