Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κινέτα – Γηρυόνης: “Τώρα έχουμε Μητσοτάκη – Πατούλη”, λέει ειρωνικά ο Παπαδημούλης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κινέτα – Γηρυόνης: “Τώρα έχουμε Μητσοτάκη – Πατούλη”, λέει ειρωνικά ο Παπαδημούλης

Κινέτα - Γηρυόνης: Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τις καταστροφές που σημειώθηκαν από την πλημμύρα στην Κινέτα ήταν αρκετά ειρωνικός.

Κινέτα – Γηρυόνης: Επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση και στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, με αφορμή τις καταστροφές από την κακοκαιρία Γηρυόνης στην Κινέτα ήταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. «Κινδύνευσαν ζωές στην Κινέτα – Άνοιξαν δρόμοι, παρασύρθηκαν ΙΧ. Τώρα, όμως, έχουμε Κυριάκο Μητσοτάκη κι όχι Αλέξη Τσίπρα, Γιώργο Πατούλη κι όχι Ρένα Δούρου. Γι’ αυτό και τα φιλοΝΔ ΜΜΕ μιλούν για τα ρέματα και την κλιματική αλλαγή και δεν ζητούν πια παραιτήσεις!» σημειώνει, με ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Παπαδημούλης.

Αμέτρητες ζημιές άφησε πίσω της η κακοκαιρία Γηρυόνης στην Κινέτα. Οι εικόνες από την περιοχή λίγες ώρες μετά το πέρασμα του «Γηρυόνη» αποτυπώνουν τη σφοδρότητα του φαινομένου. Το ρέμα Πίκας υπερχείλισε, με αποτέλεσμα το νερό να φτάσει έως την Εθνική οδό και να αποφασιστεί η διακοπή της κυκλοφορίας. Χιλιάδες άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους κινδύνευσαν ζωές, είπε στον Ant1, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Δρόμοι «άνοιξαν» λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και σταμάτησαν πάνω σε δέντρα, ενώ αρκετά σπίτια πλημμύρισαν από τα ορμητικά λασπόνερα. Ταυτόχρονα, πέτρες μπάζα και διάφορα φερτά υλικά βρέθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη έχουν μεταβεί στην περιοχή δύο συνεργεία της Περιφέρειας για την καταγραφή των ζημιών στις επιχειρήσεις.

Νωρίτερα είχε απεγκλωβιστεί ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από το σπίτι του, αλλά και ένα ακόμη ζευγάρι με το πεντάχρονο παιδί του, αλλά και άνθρωποι από τα αυτοκίνητά τους, πριν κλείσει η εθνική οδός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις