Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Vegan διατροφή και σεξ: Έρευνα δείχνει ότι οι χορτοφάγοι άντρες δίνουν «ρέστα στο κρεβάτι»
PLUS

Vegan διατροφή και σεξ: Έρευνα δείχνει ότι οι χορτοφάγοι άντρες δίνουν «ρέστα στο κρεβάτι»

Vegan διατροφή και σεξ: Αμερικανοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι οι vegan αποδίδουν έως και τέσσερις φορές περισσότερο από τους κρεατοφάγους.

Vegan διατροφή και σεξ: Οι άνδρες που ακολουθούν vegan διατροφή δίνουν ρέστα στο κρεβάτι, όπως αναφέρει ντοκιμαντέρ του Νetflix που παρουσίασε τα αποτελέσματα έρευνας Αμερικανών επιστημόνων. Η αποχή από το κρέας και η κατανάλωση τροφών που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, μπορεί να ενισχύσει τη σεξουαλική ζωή των ανδρών με την απόδοσή τους να διαρκεί τέσσερις φορές περισσότερο απ΄όσους τρέφονται με κρέας, ισχυρίζονται επιστήμονες, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun. Στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, οι ερευνητές υποστήριξαν ότι έβαλαν στο μικροσκόπιο τις επιδράσεις μιας διατροφής, πλούσιας σε φυτικές ίνες.

Μελετώντας την απόδοση των ανδρών στο κρεβάτι, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, εάν βγάλουν από το πιάτο τους το κρέας και προσθέσουν λαχανικά, θα δουν θεαματικά αποτελέσματα στο σεξ. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun, το ντοκιμαντέρ «Game Changer’s» στο Netflix παρουσίασε επίσης διάφορους αθλητές που προτιμούν την vegan διατροφή, όπως τον Λιους Χάμιλτον της «Formula 1» καθώς και τον πιο φανατικό vegan ηθοποιό Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Ο «Εξολοθρευτής» Σβαρτσενέγκερ μιλάει με πάθος για την υγιεινή διατροφή με φυτικές ίνες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, αφότου την ακολούθησε πιστά, η αντοχή του στο γυμναστήριο είναι σαφώς μεγαλύτερη.

Vegan διατροφή και σεξ: To… πείραμα

Στη διάρκεια της έρευνας, τρεις αθλητές έτρωγαν το πρώτο βράδυ μπουρίτο με κρέας και το δεύτερο βράδυ μπουρίτο για vegan. Πηγαίνοντας για ύπνο φόρεσαν ένα δακτυλίδι στο ευαίσθητο σημείο τους για να μπορούν οι ειδικοί να παρακολουθούν τις στύσεις τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το πείραμα που επέβλεψε ο Δρ. Άαρον Σπιτς, μέλος της Αμερικανικής Ουρολογικής Εταιρείας, διαπίστωσε ότι οι vegan είχαν στύση που διαρκούσε 477% περισσότερο από’ αυτούς που είχαν καταναλώσει μπουρίτο με κρέας.

Αλλά και η σταθερότητα στη στύση τους αυξήθηκε κατά 13,5%. Όπως αναφέρει ο καθηγητής Σπίτζ, αν και η έρευνα δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη, «νομίζω ότι θα αφυπνίσει πολλούς άνδρες». Ο 41χρονος Τζέιμς Γουίλκς, αθλητής πολεμικών τεχνών που παρουσίασε το ντοκιμαντέρ, σημείωσε ότι δεν είναι τυχαίο ότι οι μονομάχοι της ρωμαικής εποχής ήταν vegan.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις