Πώς φεύγει η μυρωδιά από κρεμμύδι στα χέρια: Έτσι θα απαλλαγείς από την ενοχλητική οσμή

PLUS

Πώς φεύγει η μυρωδιά από κρεμμύδι στα χέρια: Έτσι θα απαλλαγείς από την ενοχλητική οσμή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Πώς φεύγει η μυρωδιά από κρεμμύδι στα χέρια: Δείτε το tips της ημέρας για να διώξετε την ενοχλητική μυρωδιά των κρεμμυδιών.

25.11.2019 | 12:30

Πώς φεύγει η μυρωδιά από κρεμμύδι στα χέρια: Το να καθαρίζετε κρεμμύδια ίσως είναι ένα από τα πιο δυσάρεστα και «συγκινητικά» πράγματα. Πέραν του ότι σας πιάνουν τα κλάματα από τα αιθέραια έλαια που εκπέμπονται, παράλληλα μυρίζουν και τα χέρια σας με τον πιο δυσάρεστο τρόπο. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που και το φαγητό πρέπει να φτιάξετε αλλά και στο ραντεβού σας πρέπει να είστε έτοιμες και καθώς πρέπει;

Αν σας συμβαίνει και εσάς, όταν προετοιμάζετε το φαγητό σας, τότε την επόμενη φορά, σκεφτείτε ότι υπάρχει ένα απλό κόλπο για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μεταλλικό κουτάλι ή πιρούνι. Αν τα σαπουνίσετε αλλά δεν βλέπετε διαφορά, μπορείτε να βάλετε τα χέρια σας κάτω από το τρεχούμενο νερό μαζί με ένα μεταλλικό κουτάλι ή πιρούνι. Τρίψτε το μεταλλικό αντικείμενο με τα χέρια σας και θα δείτε πως η μυρωδιά θα εξαφανιστεί δια παντός.

Κρεμμύδια μυρωδιά χέρια: Διώξτε αμέσως την ανεπιθύμητη μυρωδιά 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τρίψετε τα χέρια σας με ένα αντικείμενο από ανοξείδωτο χάλυβα (όπως ένα κουτάλι, ένα μαχαίρι ή ακόμα και την άκρη του νεροχύτη) κάτω από κρύο νερό, σαν το κουτάλι να ήταν σαπούνι.

Exit mobile version