Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 Spoiler: Η σημερινή αποχώρηση (25/11) – Μεταμόρφωση σε…καταδρομείς
LIFESTYLE

GNTM 2 Spoiler: Η σημερινή αποχώρηση (25/11) – Μεταμόρφωση σε…καταδρομείς

GNTM 2 Spoiler: Στο επεισόδιο σήμερα τα επίδοξα τοπ μόντελς θα μεταμορφωθούν σε…καταδρομείς και η δοκιμασία στρατιωτικού χαρακτήρα θα περιλαμβάνει έρπινγκ και κλάιμπινγκ σε πυραμίδα!

GNTM 2 Spoiler: Μετά από την αποχώρηση της Εμμανουέλας, οι τελευταίες εννέα κοπέλες του GNTM 2 δεν θα την «έβγαζαν» έτσι απλά με μία φωτογράφιση όπως συνηθιζόταν, αλλά με μια ακόμη πιο απαιτητική δοκιμασία. Μία δοκιμασία για πολύ γερά στομάχια! Κάποιες κοπέλες έχουν επαναπαυτεί λόγω της καλής τους ως τώρα απόδοσης. Μήπως όμως θα αποχαιρετήσουν απρόσμενα το όνειρό τους; Τα μοντέλα του GNTM θα υποχρεωθούν να βάλουν τη… στολή, να συρθούν στα χώματα και στις λάσπες και να σκαρφαλώσουν τον τοίχο σε έναν στίβο μάχης. Και όλα αυτά ενώ θα πρέπει να λάμπουν και να χαμογελούν.

Η ιδέα της καταδρομικής ανήκει στη Ζενεβιέβ! Η οποία εμφανίζεται με το απαραίτητο σακάκι καμουφλάζ! Με διάθεση για… βασανιστήρια στις κοπέλες. Στο τρέιλερ υπάρχουν στιγμές αμηχανίας, αδυναμίας και φυσικά κλάματα! Σιγά μην έλειπαν. Τα μοντέλα μπήκαν με τη μία στο πετσί του ρόλου, αφού στην αρχή θα έπρεπε να τρέξουν μία απόσταση και η νικήτρια θα είχε κάποια αβαντάζ στη φωτογράφιση. Στο μεταξύ, την ώρα του στο γύρισμα μπήκε ένα τετράποδο. Μόνο που η Έλενα Χριστοπούλου τρόμαξε από ένα κλαδί που έπεσε πίσω από τις θέσεις των κριτών!!!

GNTM 2 Spoiler: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (25/11)

GNTM 2 Spoiler: Πολλά τα αρνητικά σχόλια για την σημερινή δοκιμασία

Ωστόσο, το… ζουμί είναι μετά. Στη διαδικασία αποχώρησης. Τα αρνητικά σχόλια είναι πολλά. Η εικόνα δεν μαρτυρά σε ποιους απευθύνονται, αλλά μία υποψία την έχουμε. Εκείνη που θα πληρώσει τα πολλά απαξιωτικά σχόλιά της είναι η Ασημίνα Χαρίτου. Η κοκκινομάλλα είναι αυτή με τη χειρότερη φωτογραφία. Και μάλλον γι’ αυτή την εξέλιξη ψιθυρίζει η Κάτια ότι της κάνουν πλάκα. Λογικά άλλη θα ήθελε στον… ντάκο και άλλη μπήκε. Όπως σας έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, από τη λήξη δηλαδή του επεισοδίου της περασμένης Τρίτης, αυτές που αποχωρούν είναι μέλη των FF. Σήμερα Δευτέρα (25/11) η Ασημίνα και αύριο Τρίτη (26/11) η Άννα. Λογικά η… μισή Ελλάδα θα το χαρεί με την ψυχή του.

GNTM 2: Η αποχώρηση της Εμμανουέλας στο προηγούμενο επεισόδιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις