Κινέτα τώρα: Αίσιο τέλος για τον αγνοούμενο – Χάθηκε από την κακοκαιρία

ΕΛΛΑΔΑ

Κινέτα τώρα: Αίσιο τέλος για τον αγνοούμενο – Χάθηκε από την κακοκαιρία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κινέτα τώρα: Η Κινέτα δοκιμάστηκε από την σφοδρή κακοκαιρία τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

25.11.2019 | 16:16

Κινέτα τώρα: Ζωντανός βρέθηκε ο 44χρονος άνδρας που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος στην Κινέτα.  Ο άνδρας κινούνταν με το ΙΧ αυτοκίνητό του στην περιοχή της Κινέτας και δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Συγγενείς του επικοινώνησαν με την ΕΛ.ΑΣ. και δήλωσαν την εξαφάνισή του. Ο 44χρονος εντοπίστηκε ζωντανός. Η καταγωγή του ήταν από την Αχαία, από τα Μάρμαρα Αιγείρας. Η Κινέτα δοκιμάστηκε από την σφοδρή κακοκαιρία τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το κύμα κακοκαιρίας “Γηρυόνης” το οποίο προκάλεσε τεράστια προβλήματα και σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του. Πλημμύρισαν σπίτια, “φούσκωσαν” ποτάμια και προκλήθηκαν μεγάλες καταστροφές σε σπίτια της περιοχής, ενώ δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Αντίρριο. Τα προβλήματα στην περιοχή της Κινέτας ήταν ιδιαίτερα έντονα, λόγω της περσινής καταστροφικής πυρκαγιάς στην περιοχή, με αποτέλεσμα το βουνό κυριολεκτικά να υποχωρήσει και να σαρώσει όλη την περιοχή έως την Εθνική Οδό.

Παράλληλα, η Πυροσβεστική δέχτηκε 48 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και 40 παροχές βοήθειας και απομακρύνσεις ατόμων από τα οχήματά τους και τις οικίες τους σε ασφαλές σημείο. Τρία από αυτά τα περιστατικά εξελίχτηκαν σε επιχειρήσεις διάσωσης με ευτυχές αποτέλεσμα κυριολεκτικά το τελευταίο λεπτό. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν σε επιφυλακή για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και το απόγευμα για την Βόρεια Ελλάδα όπου αναμένεται η κακοκαιρία να χτυπήσει τις περιοχές της Πέλλας, της Πιερίας, της Ημαθίας κλπ. Δείτε εδώ ζωντανά την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Exit mobile version