Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γηρυόνης – Ρόδος: Νεκρή 75χρονη ΑΜΕΑ από ανακοπή, πλημμύρισε το υπόγειο
ΕΛΛΑΔΑ

Γηρυόνης – Ρόδος: Νεκρή 75χρονη ΑΜΕΑ από ανακοπή, πλημμύρισε το υπόγειο

Γηρυόνης - Ρόδος: Η γυναίκα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο της Pόδου, περί ώραν 18.00 όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Γηρυόνης – Ρόδος: Tραγικό θάνατο βρήκε μια 75χρονη AMEA η οποία την ώρα της μεγάλης νεροποντής βρισκόταν μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι της στην Iαλυσό της Ρόδου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dimokratiki, η γυναίκα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο της Pόδου, περί ώραν 18.00 όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός της επήλθε από ανακοπή, την οποία υπέστη όταν πλημμύρισε η υπόγεια κατοικία της.  Οι δρόμοι στην πόλη της Ρόδου αλλά και στα χωριά έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους ενώ διακοπές ρεύματος και υπερχειλήσεις ποταμιών σε Αρχίπολη, Λάρδο έχουν προκαλέσει ανησυχία σε αρκετούς κατοίκους.

Σύμφωνα με την «Ροδιακή» δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει και στην Ιαλυσό, ενώ ακόμη και στην πόλη της Ρόδου η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη με το νερό να έχει φτάσει στο ένα μέτρο σε κεντρικούς δρόμους. Βέβαια, η κακοκαιρία έχει «χτυπήσει» και την Σύμη, με τα ακραία καιρικά φαινόμενα να κάνουν την εμφάνισή τους. Όπως βλέπετε και στα βίντεο από το Symi tv, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους στη Σύμη και η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη καθώς τα νερά παρασέρνουν τα πάντα στο διάβα τους. Σύμφωνα με το Symi tv τα προβλήματα εντοπίζονται στο χωριό Σαλαχούρη. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε όλο το νησί.

Γηρυόνης – Ρόδος: Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την κακοκαιρία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις