Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εθνική Αθηνών – Κορίνθου κίνηση: Ο Γηρυόνης προκαλεί ουρές οχημάτων – Εγκλωβισμένοι οι οδηγοί
ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Αθηνών – Κορίνθου κίνηση: Ο Γηρυόνης προκαλεί ουρές οχημάτων – Εγκλωβισμένοι οι οδηγοί

Εθνική Αθηνών - Κορίνθου κίνηση: Εξαιτίας της κακοκαιρίας, που «έπνιξε» την Κινέτα, το πρωί είχε κλείσει για ώρες η εθνική οδός Αθηνών- Πατρών, λόγω της συσσώρευσης υδάτων, αλλά και φερτών υλικών .

Εθνική Αθηνών – Κορίνθου κίνηση: Χιλιάδες οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί για ώρες στην κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, εξαιτίας των τεράστιων προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία Γηρυόνης. Οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι στην κίνηση ακόμη και έξι ώρες, ενώ στην εθνική οδό έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές οχημάτων. Εξαιτίας της κακοκαιρίας, που «έπνιξε» την Κινέτα, το πρωί είχε κλείσει για ώρες η εθνική οδός Αθηνών- Πατρών, λόγω της συσσώρευσης υδάτων, αλλά και φερτών υλικών .

Σε απόγνωση είναι όλοι οι οδηγοί που έχουν εγκλωβιστεί στην εθνική, ιδιαίτερα οι επαγγελματίες, αφού έχουν καθηλωθεί εκεί και πολλοί μεταφέρουν με τα φορτηγά τους ευπαθή προϊόντα. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς ανέφεραν- σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24- ότι είχαν ξεκινήσει από τα ξημερώματα το δρομολόγιο, με προορισμό την Πελοπόννησο, αλλά βράδιασε και ακόμη δεν έχουν καταφέρει να απεγκλωβιστούν από την κίνηση. Το μεσημέρι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα της εθνικής προς την Αθήνα, ενώ λίγο μετά τις 15:00 άνοιξε και η εθνική οδός στην Κινέτα. Ομως, η κυκλοφορία από το 60ο έως το 65ο χιλιόμετρο διεξάγεται μόνο από μία λωρίδα κυκλοφορίας, με συνέπεια οι ουρές των οχημάτων να φτάνουν ακόμη και τα 4 χιλιόμετρα.

Εθνική Αθηνών – Κορίνθου κίνηση: Βίντεο από το κυκλοφοριακό κομφούζιο
Δείτε ακόμα

Ποτάμια λόγω της κακοκαιρίας και άγριοι χείμαρροι στην περιοχή της Σύμης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις