Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Στο 0-0 με Παναιτωλικό – Χάθηκε η ευκαιρία για τους πράσινους
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο 0-0 με Παναιτωλικό – Χάθηκε η ευκαιρία για τους πράσινους

Παναθηναϊκός: «Πέταξε» την ευκαιρία στο Αγρίνιο το «τριφύλλι» και μοιραία έχασε την επαφή του με την εξάδα της Super League.

ΠαναθηναϊκόςΧωρίς νικητή και χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό με τους γηπεδούχους να μένουν ικανοποιημένοι από το βαθμό που πήραν και το τριφύλλι να πετάει δυο βαθμούς και να μένει στη νίκη επί της ΑΕΚ. Οι Αγρινιώτες απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο, έπαιξαν με περισσότερο πάθος και ψυχή απ’ ότι το τριφύλλι που έδειξε μέτριο πρόσωπο και δεν είχε τη δημιουργία που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αμφότερες οι ομάδες πέταξαν στα «σκουπίδια» το πρώτο ημίχρονο, λες και δεν έγινε ποτέ, και στο δεύτερο μέρος άλλαξαν άρδην εικόνα με τον Παναιτωλικό να έχει δοκάρι, να ζητάει πέναλτι, και τον Παναθηναϊκό να έχει αρκετές χαμένες ευκαιρίες μετά το δοκάρι της ομάδας του Αγρινίου.

Παναθηναϊκός: Τα highlights της αναμέτρησης

Παναθηναϊκός: Η χαμένη ευκαιρία για επαφή με την εξάδα

Παναθηναϊκός: Επόμενη αγωνιστική

Η επόμενη αγωνιστική είναι πάντως μια καλή ευκαιρία για τους πράσινους να επιστρέψουν στις νίκες, υποδεχόμενοι τον 12ο της βαθμολογίας, Αστέρας Τρίπολης, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00. Οι Αρκάδες από τη μεριά τους δεν κατάφεραν να επιβληθούν του Βόλου (0-0), και αγνοούν τη χαρά της νίκης για έναν μήνα, αφού η τελευταία τους επιτυχία στο πρωτάθλημα ήταν κόντρα στη Λαμία (4-1), στις 28 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις