Άγριες Μέλισσες: Ο σκηνοθέτης έχει σχέση με γνωστή και αγαπημένη ηθοποιό

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες: Ο σκηνοθέτης έχει σχέση με γνωστή και αγαπημένη ηθοποιό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άγριες Μέλισσες: Κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού και οι δύο μπορεί να βρίσκονται στον καλλιτεχνικό χώρο, όμως γενικά διατηρούν χαμηλό προφίλ.

24.11.2019 | 12:37

Άγριες Μέλισσες: Ζευγάρι με γνωστή ηθοποιό εδώ και πολλά χρόνια, είναι ο σκηνοθέτης της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Λευτέρης Χαρίτος. Την αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Άρης Καβατζίκης. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών» που σημειώνoυν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, διατηρεί εδώ και χρόνια σχέση με τη γνωστή ηθοποιό, Μαρκέλλα Γιαννάτου. «Είναι μαζί, είναι ζευγάρι στη ζωή. Ο κ. Χαρίτος έχει ανεβάσει και πολλές φωτογραφίες της στο Instagram. Σε κάποιες από αυτές, γράφει love και love of my life (ο έρωτας της ζωής μου) από κάτω», είπε ο Άρης Καβατζίκης, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι είχε κάνει παλαιότερα μαζί και μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Η Νύφη».

Οι δύο τους είναι αρκετά χρόνια μαζί, αλλά κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αφορμή για την αποκάλυψη, ήταν η δήλωση της ηθοποιού στις τηλεοπτικές κάμερες, πως βλέπει τα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» πριν προβληθούν στην τηλεόραση. «Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη σειρά που έχει βγει τα τελευταία χρόνια. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτή τη σειρά και που είμαι κι εγώ μέρος του ΑΝΤ1. Υπάρχει ένα μυστικό που δε θα σας το πω, αλλά τα βλέπω πριν βγουν στον αέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Άγριες Μέλισσες: Ο σκηνοθέτης της αριστουργηματικής σειράς στο Popaganda

Περίμενες αυτό τον αρχικό ενθουσιασμό;

Δεν έχω ιδέα τι περίμενα. Είχα μια κρυφή ελπίδα ότι αυτό που τράβηξε εμένα, θα τραβούσε και τους άλλους.

Πόσα επεισόδια θα είναι;

150 για αρχή. Θα είναι μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι.

Πώς στήθηκε η παραγωγή;

Η αρχική σύλληψη για καθημερινή σειρά εποχής ανήκει στον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζη Ποφάντη. Η Μελίνα Τσαμπάνη συνέλαβε και έγραψε τον κόσμο των Άγριων Μελισσών και έπειτα ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης μαζί με τους σκηνοθέτες Σπύρο Μιχαλόπουλο, Σταμάτη Πατρώνη και εμένα δώσαμε πνοή στον κόσμο αυτό.

Έχεις ξανακάνει τηλεόραση;

Παλιά στην ΕΡΤ, την «Άμυνα Ζώνης» και κάποια λίγα αυτοτελή. Μετά έμπλεξα με το ντοκιμαντέρ και τ’ άφησα αυτά. Επίσης πέρασε κρίση η τηλεόραση οπότε έγινε ένα πολύ κλειστό πράγμα και βγήκα λίγο απ’ έξω. Τώρα για την ιστορία βρισκόμαστε στο 1958 στον Θεσσαλικό Κάμπο. Έτσι λέμε.

Σ’ ένα χωριό που το κατασκευάσατε όλο από την αρχή.

Πάρα πολύ ακριβή κατασκευή. Αν μπεις μέσα είναι σαν αυτά τα παλιά στα γουέστερν, με πόλεις που μόλις είχαν χτιστεί. Το υπόλοιπο ντεκόρ είναι εσωτερικού χώρου. Φυσικά έπρεπε να βρούμε και ένα τοπίο χωρίς κεραίες και χωρίς νέα σπίτια για να κάνουμε τα εξωτερικά γυρίσματα.

Το «χωριό» δηλαδή που είναι;

Έξω από τα στούντιο. Η κατασκευή δομικά δεν μπορούσε να γίνει στο πουθενά παρά το γεγονός ότι μπορεί να ήταν πιο όμορφη. Άμα σηκώσει 8 μποφόρ, θέλει τρομερή υποδομή για ν’ αντέξει.

Επιστρέφει η μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση;

Νομίζω ότι τη θέλει πάρα πολύ ο κόσμος. Είχε πέσει πάρα πολύ η διαφήμιση. Τώρα ένα κανάλι που κάνει τις «Άγριες Μέλισσες» είναι περισσότερο για πρεστίζ, όχι για να επιβιώσει.

Exit mobile version