Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κλειστά κέντρα μεταναστών: “Είναι για καλό”, λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλειστά κέντρα μεταναστών: “Είναι για καλό”, λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Κλειστά κέντρα μεταναστών: Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι αντιλαμβάνεται τις αντιδράσεις και τις ανησυχίες των κατοίκων των νησιών.

Κλειστά κέντρα μεταναστών: Για το κυβερνητικό σχέδιο για το μεταναστευτικό – προσφυγικό αλλά και τις αντιδράσεις των κατοίκων των νησιών μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι αντιλαμβάνεται τις αντιδράσεις και τις ανησυχίες των κατοίκων των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, όμως τόνισε ότι «το σχέδιο με τα κλειστά κέντρα είναι για το καλό».

«Θέλω να πω στους κατοίκους της Σάμου: Τι είναι καλύτερο; Να έχουν ένα ανοιχτό κέντρο στο οποίο μπαινοβγαίνουν ή ένα κλειστό κέντρο, φυλασσόμενο, στο οποίο θα ξέρουμε ποιος είναι ποιος ανά πάσα στιγμή», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης. Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι με το νέο σχέδιο για το προσφυγικό, η Νέα Δημοκρατία υλοποιεί μια βασική προεκλογική της δέσμευση και υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα συγκροτημένο σχέδιο το οποίο «χρειάζεται χρόνο να αποδώσει και θα αποδώσει».

Για το πανεπιστημιακό άσυλο

«Για να αντιληφθεί ο κόσμος πόσοι ψεύτες, υποκριτές και φαρισαίοι είναι οι ΣΥΡΙΖΑίοι: φώναζαν μια εβδομάδα για την αστυνομία ότι παραβίασε το άσυλο στην ΑΣΟΕΕ αλλά δεν τους πειράζει γι’ αυτούς που μπήκαν χθες στις φοιτητικές συνελεύσεις, έφτυναν και έδερναν τους φοιτητές και τους έπαιρναν τα κινητά. Δηλαδή, για την αριστερά, το άσυλο παραβιάζεται μόνο αν μπαίνει η αστυνομία να εφαρμόσει το νόμο και δεν παραβιάζεται αν μπαίνουν μέσα αυτοί και δέρνουν τα παιδιά μας; Το λέω για να καταλάβει ο κόσμος το μέγεθος της υποκρισίας του ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσκεψη στα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου στις 3 Δεκέμβρη

Ο υπουργός γνωστοποίησε ότι στις 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου. Όπως είπε: «θα είμαστε προσκεκλημένοι σε μια μεγάλη εκδήλωση, καθώς λύσαμε οριστικά το θέμα της εξυγίανσής τους και πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα οι εργαζόμενοι».

Τέλος για τη χειραψία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Συγγνώμη που δεν ακολουθήσαμε τις τακτικές των αντιεξουσιαστών – φίλων του κ. Τσίπρα να φτύνουμε ο ένας τον άλλο στον Προεδρικό Μέγαρο κι είχαμε πολιτισμένη συμπεριφορά. Πάντα όταν είμαστε σε επίσημες εκδηλώσεις, θα φερόμαστε πολιτισμένα. Το να φερόμαστε πολιτισμένα και κόσμια δεν σημαίνει ότι αίρονται οι πολιτικές διαφορές μας».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Γιώργο Αυτιά

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις