Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γερουλάνος ΠΑΣΟΚ: Αμφισβητεί ευθέως τη Φώφη – «Πρέπει να αλλάξει η ηγεσία»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γερουλάνος ΠΑΣΟΚ: Αμφισβητεί ευθέως τη Φώφη – «Πρέπει να αλλάξει η ηγεσία»

Γερουλάνος ΠΑΣΟΚ: «Θέλουμε ηγεσία με αυτοπεποίθηση που συνθέτει και δεν διχάζει. Τέτοια ηγεσία δεν έχουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Γερουλάνος.

Γερουλάνος ΠΑΣΟΚ: Επίθεση στη Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ο Παύλος Γερουλάνος,κατά την ομιλία του στο συνέδριο. Την κατηγόρησε ότι ζητάει να “θαφτεί” το ΠΑΣΟΚ και βρίσκεται σε χάσμα με τις απαιτήσεις της κοινωνίας γι’ αυτό και πρέπει να αλλάξει για να εκφράσει τις αγωνίες και τις απαιτήσεις του κόσμου του ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεως Γιώργου Πανανδρέου, άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σε δική του κίνηση ενώ, έθεσε και θέμα με την απαρτία των συνέδρων αμφισβητώντας το αν μπορεί λόγω της χαμηλής συμμετοχής να πάρει το συνέδριο αποφάσεις.

«Θέλουμε ηγεσία με αυτοπεποίθηση που συνθέτει και δεν διχάζει. Τέτοια ηγεσία δεν έχουμε. Ψηφίστε ό,τι θέλετε σήμερα. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει απαρτία. Είστε με αυτούς που θα θάψουν το ΠΑΣΟΚ ή με αυτούς που θα το αναγεννήσουν;», ήταν το μήνυμα που έστειλε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γερουλάνος. «Μας ζητούν να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ, να το μετατρέψουμε σε μια μικρή σφραγίδα στα συρτάρια ενός λογιστή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος, εξαπολύοντας πυρά κατά της ηγεσίας για τις συνεδριακές διαδικασίες που προώθησε.

Γερουλάνος ΠΑΣΟΚ: «2.000 φωνές λένε ‘φτάνει πια’»

Αναφερόμενος δε στο ψήφισμά του, μίλησε για «2.000 φωνές που λένε ‘φτάνει πια’», προσθέτοντας πως οι φωνές αυτές είναι περισσότερες από αυτές που κατάφερε η νυν ηγεσία να κινητοποιήσει για το συνέδριο. «Σήμερα μας ζητούν να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ εδώ μέσα, αύριο όλοι ΠΑΣΟΚ θα είμαστε εκεί έξω. Στις επόμενες εκλογές ΠΑΣΟΚ θα λέει ότι είναι ακόμη και η ηγεσία. Χωρίς το ΠΑΣΟΚ το ΚΙΝΑΛ μπαίνει στις όχθες που χάραξε το Ποτάμι», είπε με νόημα ο κ. Γερουλάνος. Ο ίδιος μίλησε δε ευθέως για ανάγκη αλλαγής ηγεσίας, «όχι για προσωπικές φιλοδοξίες», όπως ανέφερε, αλλά γιατί «μια ηγεσία πρέπει να συνθέτει και όχι να διχάζει».

Γερουλάνος ΠΑΣΟΚ: Οι χθεσινές αιχμές της Φώφης Γεννηματά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις