Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έλον Μασκ – Cybertruck: Οι παραγγελίες πάνε άψογα μετά το «φιάσκο»
ΚΟΣΜΟΣ

Έλον Μασκ – Cybertruck: Οι παραγγελίες πάνε άψογα μετά το «φιάσκο»

Έλον Μασκ - Cybertruck: Ο διάσημος επιχειρηματίας αποκάλυψε στο Twitter ότι υπάρχουν μέχρι στιγμής 146.000 παραγγελίες για το νέο ηλεκτρικό όχημα της Tesla.

Έλον Μασκ – CybertruckΜπορεί η πρόσφατη παρουσίαση του Cybertruck από τον Έλον Μασκ, να στέφθηκε από απόλυτη… αποτυχία, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν έδειξε να πτοεί τους καταναλωτές. Θυμίζουμε ότι το νέο Cybertruck της Tesla που λανσάρεται ως αλεξίσφαιρο και ασφαλές, αποδείχθηκε ότι δεν είναι όλα αυτά που υπόσχεται. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, ο Μασκ στην προσπάθειά του να αποδείξει την ανθεκτικότητα του οχήματος πέταξε μια μεταλλική σφαίρα πάνω του. Το τζάμι του αμαξιού έσπασε ιδιαίτερα εύκολα, κάτι που επαναλήφθηκε όταν ξαναδοκίμασε να πετάξει μεταλλική σφαίρα ο επιχειρηματίας.

Παρ’ όλα αυτά, ο διάσημος επιχειρηματίας αποκάλυψε στο Twitter ότι υπάρχουν μέχρι στιγμής 146.000 παραγγελίες για το νέο ηλεκτρικό όχημα της Tesla, με το 42% των ενδιαφερομένων να επιλέγουν το μοντέλο διπλού κινητήρα, 41% εκείνο του τριπλού κινητήρα και 17% εκείνο του μονού κινητήρα. Ο Μασκ πρόσθεσε μάλιστα σε επόμενη ανάρτηση ότι οι παραπάνω παραγγελίες έγιναν χωρίς τη βοήθεια διαφήμισης ή άλλων προωθητικών ενεργειών.

Έλον Μασκ – Cybertruck: Στα 40.000$ η τιμή του

Μάλιστα σύμφωνα με την Guardian, η υποβολή παραγγελίας για το cybertruck κοστίζει $100, ποσό που η Tesla αναφέρει ότι επιστρέφεται στο ακέραιο σε περίπτωση ακύρωσής της. Η παραγωγή του νέου οχήματος θα ξεκινήσει το 2021, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία παραγωγής του. Όσο για την τιμή του, το πιο οικονομικό μοντέλο ξεκινάει από τα $39.900.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις