Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλειστά σχολεία – Θάσος: Αναγκαστικό «λουκέτο» από τον δήμαρχο
ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά σχολεία – Θάσος: Αναγκαστικό «λουκέτο» από τον δήμαρχο

Κλειστά σχολεία - Θάσος: Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναγκάζουν τη δημοτική αρχή να «βάλει» λουκέτο και τη Δευτέρα στα σχολεία του νησιού.

Κλειστά σχολεία – ΘάσοςΓια ακόμα μία ημέρα, τα σχολεία στη Θάσο θα τεθούν εκτός λειτουργίας ελέω κακοκαιρίας. Πιο συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, τα σχολεία στη Θάσο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (έντονες καταιγίδες και βροχοπτώσεις) που αναμένονται. Η μη λειτουργία των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της επικράτειας του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) αποφασίστηκε από τον δήμαρχο του νησιού καθώς, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα έντονα καιρικά φαινόμενα «καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση και παραμονή των μαθητών στα σχολεία».

Η κακοκαιρία στο νησί έχει προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές με τις έντονες βροχοπτώσεις να πλήττουν κυρίως το νότιο τμήμα της Θάσου. Από τα νερά της βροχής πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και επιχειρήσεις στα Λιμενάρια και τον Ποτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις