Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ανακοίνωση Κούγια – ΠΑΟΚ: Για τη φάση που δεν δόθηκε πέναλτι στην ΑΕΛ – «Τι κάνετε ρε;»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση Κούγια – ΠΑΟΚ: Για τη φάση που δεν δόθηκε πέναλτι στην ΑΕΛ – «Τι κάνετε ρε;»

Ανακοίνωση Κούγια - ΠΑΟΚ: Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛ για μία φάση όπου οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ανακοίνωση Κούγια – ΠΑΟΚΤην οργή του προέδρου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, προκάλεσε η φάση που ζήτησε πέναλτι η Λάρισα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στην Τούμπα, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μία φάση με πρωταγωνιστές τον Ασούμπρε και τον αμυντικό, Ίνγκανσον. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ σούταρε και η μπάλα βρήκε στον Ισλανδό με τους παίκτες των βυσσινί να ζητούν χέρι. Ο διαιτητής Τάσσης ωστόσο είχε επικοινωνία με το VAR και έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Η αντίδραση της διοίκησης της ΑΕΛ ήταν άμεση, με τους φιλοξενούμενους να προβαίνουν στην έκδοση επίσημης ανακοίνωσης. «Τι κάνετε ρε; Αν δεν είναι αυτό πέναλτι, ποιο είναι; Θα το καταστρέψετε εντελώς το ποδόσφαιρο; Θα φύγουν και οι τελευταίοι; Ποιος είναι στο VAR που δεν ζήτησε ανασκόπηση; Α ρε Βρακά με τα κατορθώματα σου. Από την ΑΕ Γιάννενα σε βλέπω Πρόεδρο της UEFA και το γιο σου στη Γιουβέντους…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις