Χρανιώτης θέατρο: Η πρεμιέρα της παράστασης και το… crew του Survivor

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χρανιώτης θέατρο: Η πρεμιέρα της παράστασης και το… crew του Survivor

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Χρανιώτης θέατρο: Ο Γιώργος Χρανιώτης πρωταγωνιστεί φέτος στη θεατρική παράσταση «Δέκα διάλογοι για το Σεξ» του Aρτουρ Σνίτσλερ.

23.11.2019 | 11:15

Χρανιώτης θέατρο: Ο διάσημος ηθοποιός, Γιώργος Χρανιώτης πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Δέκα διάλογοι για το Σεξ» του Aρτουρ Σνίτσλερ μαζί με την Θεοδώρα Τζήμου και το βράδυ της Πέμπτης οι δύο ηθοποιοί κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού. H θεατρική πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Θησείον και πλήθος κόσμου απόλαυσε την παράσταση. Από το πλευρό του Γιώργου Χρανιώτη δεν έλειπαν οι φίλοι του από το reality επιβίωσης «Survivor», όπως ο Μπο, η Σάρα Εσκενάζυ, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Η παρέα του πρώτου κύκλου του «Survivor» ήταν εκεί για να απολαύσει τον ηθοποιό πάνω στην σκηνή. Στην θεατρική πρεμιέρα ήταν επίσης η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα, η οποία φορούσε ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα. Όλα τα φώτα όμως έπεσαν στη μητέρα του ηθοποιού, Αγγελική Χαμπάκη, η οποία ήταν πολύ σικ ντυμένη. Μητέρα και γιος πόζαραν στους φωτογράφους, σε μια σπάνια εμφάνιση.

Χρανιώτης θέατρο: Το τρέιλερ της παράστασης

Χρανιώτης θέατρο: Η παράσταση

Η παράσταση «Reigen – Δέκα διάλογοι για το σεξ» αποτελεί ένα έργο για το σεξ και τις ανθρώπινες και κοινωνικές σχέσεις που αλλάζουν μορφή, μέσα από τις ιστορίες δέκα ζευγαριών. Όλους τους ρόλους υποδύονται η Θεοδώρα Τζήμου και ο Γιώργος Χρανιώτης, μέσα από ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων και συνεχών εναλλαγών. Με αφορμή την παράσταση, ο Γιώργος Χρανιώτης σχολιάζει την διαχρονικότητα του έργου και μιλά για το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μεγαλύτερη έξαψη αισθάνομαι πρώτα όταν συμμετέχω σε μια ταινία, μετά σε ένα θεατρικό και μετά στην τηλεόραση. Στο θέατρο περνάω βασανιστικά δύσκολα ειδικά στην περίοδο των προβών, όχι απαραίτητα επειδή φταίνε οι συντελεστές. Είναι ένα διάστημα που οργιάζει η ψωρίαση μου και λιγοστεύει ο ύπνος μου.». Τέλος, αποκαλύπτει πως το επόμενο όνειρο του είναι να γίνει πατέρας: «Δεν είναι καλλιτεχνικό το όνειρο: Θέλω κάποια στιγμή να αποκτήσω ένα παιδί. Ή μπορεί να είναι και καλλιτεχνικό…».

Χρανιώτης θέατρο: Η συνέντευξη του ηθοποιού

Exit mobile version