Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Κόκκινο ποτάμι» 24/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο 9 της Κυριακής
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Κόκκινο ποτάμι» 24/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο 9 της Κυριακής

«Κόκκινο ποτάμι» 24/11: Η νέα δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη στο OPEN έρχεται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 21:00.

«Κόκκινο ποτάμι» 24/11: Στο αυριανό επεισόδιο της Κυριακής, η σειρά «Κόκκινο ποτάμι» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη επιστρέφει με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο αύριο, μακριά από το οικογενειακό περιβάλλον τους, Μίλτος και Ιφιγένεια ζουν τη σχέση τους στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ελεύθεροι και ευτυχισµένοι. Όµως οι ανέµελες στιγµές δεν θα κρατήσουν για πολύ δηµιουργώντας τους ανησυχίες για το µέλλον.

Τα σύννεφα του πολέµου πυκνώνουν πάνω από τα Βαλκάνια και πολύ δυσάρεστες εξελίξεις είναι προ των πυλών. Στα παράλια του Πόντου, η κατάσταση παραµένει εκρηκτική.Οι Τούρκοι συνεχίζουν να τροµοκρατούν τους Έλληνες και µάλιστα εντείνουν τις προκλητικές συµπεριφορές τους. Αυτήν τη φορά στο στόχαστρο των φανατικών Τούρκων µπαίνει η οικογένεια του Μίλτου.Η οικογένεια Παυλίδη βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Κόκκινο ποτάμι» 24/11: Το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου

«Κόκκινο ποτάμι» 17/11: Οι εξελίξεις του προηγούμενου επεισοδίου

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ιφιγένεια, που διαισθάνεται τους κινδύνους στη σχέση της με τον Μίλτο, φτάνει στο Παρίσι για σπουδές. Το όνειρό της να γίνει αρχαιολόγος θα γίνει πραγματικότητα. Η θεία της, Ελένη, ζει εκεί και θα τη φιλοξενήσει. Με αφορμή τη δεξίωση του Γάλλου υπουργού Άμυνας, ο έρωτας Ιφιγένειας και Μίλτου αναζωπυρώνεται και καταλύει τους πειρασμούς που τους κυνηγούσαν ως τώρα.

Ο Μίλτος με την Ιφιγένεια στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ζουν επιτέλους ελεύθεροι και ευτυχισμένοι. Την ανέμελη ζωή τους απειλούν όμως τα σύννεφα του πολέμου που απλώνονται πάνω από τη Βαλκανική. Πίσω στην πατρίδα, στα παράλια του Πόντου, οι Τούρκοι συνεχίζουν να τρομοκρατούν τους Έλληνες. Κι αυτή τη φορά, έχουν βάλει στόχο την οικογένεια του Μίλτου.

«Κόκκινο ποτάμι» 17/11: Ολόκληρο το 8ο επεισόδιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις