Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κλέων Γρηγοριάδης σχέση: Αυτή είναι η βουλευτίνα που του έκλεψε την καρδιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλέων Γρηγοριάδης σχέση: Αυτή είναι η βουλευτίνα που του έκλεψε την καρδιά

Κλέων Γρηγοριάδης σχέση: Ερωτευμένος με βουλετίνα είναι ο επίσης βουλευτής Κλέων Γρηγοριάδης.

Κλέων Γρηγοριάδης σχέση: Ερωτευμένος είναι ο ηθοποιός και βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης με στέλεχος του κόμματος Βαρουφάκη, την 42χρονη Ελένη Σπετσιώτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο ηθοποιός και η θεατρολόγος και ιδρυτικό μέλος του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, είναι ζευγάρι το τελευταίο διάστημα. Ο Κλέων Γρηγοριάδης, που χώρισε το 2012, με την πρώην σύζυγό του Βάσω Μιχαλοπούλου, έχει βρει έναν νέο έρωτα στην ζωή του. Ο ηθοποιός και βουλευτής του ΜέΡΑ25 αν και είναι πολύ διακριτικός όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του.

Η σύντροφός του, η 42χρονη Ελένη Σπετσιώτη, είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, θεατρολόγος, με σπουδές στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και ιδρυτικό μέλος του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, όπου και γνωρίστηκαν.

Κλέων Γρηγοριάδης γάμος: Οι άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του

Ο ηθοποιός και η σκηνοθέτις Βάσω Μιχαλοπούλου χώρισαν το 2012 ύστερα από εννιά χρόνια γάμου.  Παρά το χωρισμό τους, οι πρώην σύζυγοι διατηρούν άριστες σχέσεις και άριστη-ουσιαστική επικοινωνία, όλα αυτά και για χάρη της κόρης τους, που υπεραγαπούν. Μάλιστα, το 2015 ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε μαζί στην Κηφισιά, όπου βρίσκεται και το σπίτι του ηθοποιού.

«Έχουµε χωρίσει, αλλά είµαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι, εκτιµάµε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ κι έχουµε ένα παιδί το οποίο και οι δύο λατρεύουµε πάρα πολύ! Τουλάχιστον µία φορά στις 10 ηµέρες τρώµε όλοι µαζί!», έλεγε τότε ο Κλέων Γρηγοριάδης στη Real.

Ανέφεραν, μάλιστα, τότε ότι η σχέση τους δεν είναι καλή από ανάγκη, λόγω του παιδιού, καθώς µεταξύ τους υπάρχουν αµοιβαία αλληλοεκτίµηση, αγάπη και σεβασµός. «∆εν το κάνουµε µόνο για το παιδί, το κάνουµε γιατί πραγµατικά αγαπάµε ο ένας τον άλλον. Είναι κάτι πολύ απλό για εµένα. Αν κάποιος διαλέξει έναν άνθρωπο για να αποκτήσει µαζί του παιδί, µου φαίνεται λίγο αστείο να χάσει κάθε εκτίµηση προς αυτόν και να µη θέλει καθόλου να τον βλέπει.

Το θεωρώ γελοίο και σηµαίνει ότι έκανε µια πρόχειρη επιλογή σε έναν πολύ σηµαντικό τοµέα της ζωής του. Όταν παντρεύτηκα, ήξερα ότι η γυναίκα που διάλεξα είναι ένας σπάνιος, έντιµος και αξιοπρεπής άνθρωπος κι αυτό αποδεικνύεται, όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάθε ηµέρα! Είναι όλα πολύ καλά! Όταν κάποιος χωρίζει και αίρονται οι αιτίες, δεν έχεις να χωρίσεις τίποτα», έλεγε για την πρώην σύζυγό του με την οποία γνωρίστηκαν, το 1998, σε ένα πάρτι που γινόταν στην περιοχή του Ψυρρή και παντρεύτηκαν το 2003 στο Island.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις