Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάνος Ιωαννίδης μαγαζί: Το νέο εστιατόριο και η “ροζ” πρόταση
LIFESTYLE

Πάνος Ιωαννίδης μαγαζί: Το νέο εστιατόριο και η “ροζ” πρόταση

Πάνος Ιωαννίδης μαγαζί: Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», το πρωί της Παρασκευής.

Πάνος Ιωαννίδης μαγαζί: Λίγο πριν την επιστροφή του επόμενου κύκλου του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης μιλάει για όλα μέσα από την καινούρια του κουζίνα. Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star συνάντησε τον 45χρονο γοητευτικό σεφ στο νέο του εστιατόριο στο Σύνταγμα και εκείνος μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του. Φανερά αδυνατισμένος σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, παραδέχθηκε πως έχασε αρκετά κιλά λόγω βεβαρημένου επαγγελματικού προγράμματος, ενώ μίλησε και για τον νέο κύκλο του MasterChef για τον οποίο όπως είπε, υπήρξε ρεκόρ συμμετοχών. Είχαμε πάρα πολλές συμμετοχές και πολύ ενδιαφέρον κάστινγκ. Έχουμε βρει παίκτες που θα πάει πολύ καλά η χρονιά» αποκάλυψε.

Ο γνωστός chef αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, την πονηρή πρόταση που δέχτηκε πριν από λίγο καιρό. Ο Πάνος Ιωαννίδης εξομολογήθηκε Στη φωλιά των Κου Κου και την Δήμητρα Καλφούντζου: “Πέρυσι με είχαν πάρει τηλέφωνο από τη Γερμανία και μου μίλησαν στα ελληνικά για μια κυρία που “θα έρθει στην Ελλάδα και θα ήθελε να περάσει μια βραδιά μαζί σας. Δίνει 2,000 ευρώ για μια βραδιά. Δεν είναι χιούμορ, είναι αλήθεια”. Γέλασα… Το πήρα σαν χιούμορ και έκλεισα το τηλέφωνο”.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι αρκετά ανανεωμένος εμφανισιακά, καθώς όπως τόνισε έχει χάσει αρκετά κιλά, τα οποία, όμως, φοβάται πως θα τα πάρει όταν αρχίσει το MasterChef. Το καινούριο εστιατόριο του σεφ βρίσκεται στο Σύνταγμα και η κουζίνα του βασίζεται στη γαλλική φιλοσοφία, κάτι που ο ίδιος προτιμά να γεύεται και αυτό υποστηρίζει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις