Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μανώλης Γλέζος υγεία: Βελτιωμένη η κατάσταση σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν
ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης Γλέζος υγεία: Βελτιωμένη η κατάσταση σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Μανώλης Γλέζος υγεία: Ο Μανώλης Γλέζος εισήχθη την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά και νευρολογικά προβλήματα.

Μανώλης Γλέζος υγεία: Σταδιακά βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου που νοσηλεύεται στο ΝΙΜΤΣ, αναφέρει το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν. Το τελευταίο 24ωρο παρατηρήθηκε βελτίωση της κλινικής του εικόνας και έγινε ελαφρά κινητοποίηση. Όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν, ο 97χρονος μεταφέρθηκε από τη καρδιολογική ΜΕΘ σε κρεβάτι ΜΑΦ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας).

Ο Μανώλης Γλέζος εισήχθη στο νοσοκομείο για έλεγχο νευρολογικής πάθησης η οποία ελέγχθηκε ταχέως. Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθησή του στην καρδιολογική μονάδα. Το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς εισήχθη την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά και νευρολογικά προβλήματα.

Μανώλης Γλέζος: Επίσκεψη από Κικίλια, Βούτση, Τσίπρα

Τον Μανώλη Γλέζο επισκέφθηκαν την Πέμπτη στο νοσοκομείο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ο οποίος του μετέφερε και τις ευχές του Πρωθυπουργού αλλά και ο τέως Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ο οποίος συνομίλησε για λίγη ώρα μαζί του και του μετέφερε τις ευχές όλων των βουλευτών για ταχεία ανάρρωση. Eπιπλέον, τον Μανώλη Γλέζο επισκέφθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Μανώλης Γλέζος υγεία: Βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις