«Άγριες Μέλισσες»: Η Βιολέτα αλά Ζωή Λάσκαρη, ο διασυρμός και η αντίδραση του γιου της

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άγριες Μέλισσες»: Η Βιολέτα αλά Ζωή Λάσκαρη, ο διασυρμός και η αντίδραση του γιου της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

«Άγριες Μέλισσες»: Ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις επιφυλάσσει για ακόμα μία φορά για τους τηλεθεατές το επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης δημοφιλούς σειρά του ANT1.

22.11.2019 | 12:27

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Κωνσταντής θυμάται τη φορά που η Βιολέτα τον είχε πετάξει έξω από το καφενείο της, θολώνει και αποφασίζει να την εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο… Οι αντιδράσεις στο Twitter. Ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις επιφύλασσε για τους τηλεθεατές το χθεσινό επεισόδιο της επιτυχημένης δημοφιλούς σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες», το οποίο κατέληξε σε μια ιδιαίτερα δυσάρεστη σκηνή για την ηρωίδα που ερμηνεύει η Θεοφανία Παπαθωμά. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον ίδιο του τον πατέρα, ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης) επισκέπτεται τη Βιολέτα (Θεοφανία Παπαθωμά) και ερωτοτροπούν.

Σε μια άξαφνη στιγμή, ο γιος του Δούκα θυμάται τόσο τον χορό της με τον Μιλτιάδη όσο και τη φορά που η Βιολέτα τον είχε πετάξει έξω από το καφενείο της και θολώνει. Ντύνεται, παίρνει τα ρούχα της. Εκείνη του ζητά να της τα δώσει γιατί δεν το θεωρεί αστείο. «Όσο αστείο ήταν να μου γυρίσεις την πλάτη εσύ, εμένα!» της απαντά, δείχνοντας ότι σκοπεύει να την αφήσει να κυκλοφορήσει με τα εσώρουχά της στους δρόμους του χωριού. Η Βιολέτα αντιδρά και τον ικετεύει να της δώσει τα ρούχα της. «Αφού ήθελες να δείξεις τα κάλλη σου στον έναν και στον άλλο, θα τα δείξεις και σε όλο το χωριό να σε καμαρώσει» φωνάζει ο Κωνσταντής.

https://twitter.com/vasiliki_agg/status/1197648415754248193?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1197648415754248193&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fpsixagogia%2Ftileorasi%2Fagries-melisses-diapompeysi-theofania-papathoma-tapeinosi-violeta-gymni-vgalta-ola.7537189.html

«Άγριες Μέλισσες»: Ο παραλληλισμός με τον «Κατήφορο»

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το σχέδιο του Κωνσταντή, πολλοί έκαναν τον παραλληλισμό της σκηνής στις «Άγριες Μέλισσες», με την κλασική πλέον ταινία «Ο Κατήφορος». Σε αυτή, ο Νίκος Κούρκουλος παρασέρνει τη Ζωή Λάσκαρη σε ένα δασάκι και αφού την γδύνει της παίρνει τα ρούχα και εξαφανίζεται. Η σκηνή με την Ζωή Λάσκαρη να περπατά γυμνή (αυτή όντως γυμνή μόνο με το εσώρουχο) στο δρόμο και μπροστά από τα φώτα του περιπολικού είναι από τις πιο κλασικές του ελληνικού σινεμά. Δείτε στο 10′.34 την επίμαχη σκηνή.

«Ο ελληνικός κινηματογράφος ξαναζωντανευει… Άλλη ταινία, άλλοι πρωταγωνιστές… Δευτέρα στις “Άγριες Μέλισσες”» γράφει ένα tweet. «Τώρα η Παπαθωμά θα φταίει αν εμφανιστεί έτσι στον Κωνσταντή και του δώσει τι μάθημα που έδωσε η Λάσκαρη στον Κούρκουλο;» σημειώνει κάποιος άλλος, θυμίζοντας πως στην ταινία η Λάσκαρη πυροβολούσε τον Κούρκουλο. «Μετά θα έχουμε κι άλλον φόβο να διερευνούν!!» προσθέτει.

Το τρέιλερ

«Άγριες Μέλισσες»: Η αντίδραση του γιου της

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα η Βιολέτα ζει τον απόλυτο εξευτελισμό: Περπατά ξυπόλυτη με το μεσοφόρι στο χωριό. Όλοι την κοιτούν, άλλοι σοκαρισμένοι και άλλοι περιγελώντας την. Στη δεύτερη κατηγορία και ο Κωνσταντής, ο οποίος γελά με το θέαμα και φωνάζει «Βγάλτα όλα Βιολέτα.» Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και σχολίασε την συγκεκριμένη σκηνή, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αντέδρασε ο γιος της όταν του είπε πως θα εμφανιστεί με τα εσώρουχα στη σειρά. «Το συνεργείο είναι πολύ καλό, ο συμπρωταγωνιστής μου άψογος οπότε δεν ήταν τόσο δύσκολο η αλήθεια είναι. Το πιο δύσκολο ήταν ο στάβλος, σε έναν αληθινό στάβλο που ζουν άλογα, μύριζε λίγο.»

«Όλοι είναι εναντίον του Κωνσταντή, το τόσο γλυκό παιδί που μου ζήτησε 100.000 φορές συγγνώμη για αυτή τη σκηνή που γυρίσαμε. Δεν ένιωθε καθόλου καλά. Είναι μια σκληρή σκηνή η αλήθεια είναι. Ζήτησα από την σεναριογράφο να την κάνει ακόμα πιο δραματική. Τον προετοίμασα τον γιο μου, αλλά βέβαια μου είπε να μην τη γυρίσω, μου απαγόρευσε αυτή τη σκηνή αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Του ζήτησα συγνώμη και ζήτησα την κατανόηση του. Όλα τα επαγγέλματα έχουν τις δυσκολίες τους», είπε μεταξύ άλλων η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Άγριες Μέλισσες»: Απόσπασμα από την εκπομπή

 

Exit mobile version