Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δρίτσας Μόρια: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τα “μαζεύει”, για τους βιασμούς παιδιών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δρίτσας Μόρια: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τα “μαζεύει”, για τους βιασμούς παιδιών

Δρίτσας Μόρια: Εξηγήσεις για την αναφορά του για τους βιασμούς ανηλίκων στη Μόρια, έδωσε ο Θοδωρής Δρίτσας, τονίζοντας πως «έχει απομονωθεί η φράση σε έναν διάλογο έντονο, ο λόγος ήταν ατελής».

Δρίτσας Μόρια: Να δικαιολογηθεί για τα όσα είπε σχετικά με το ότι «βιασμοί παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο» επιχείρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας. Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τη σχετική δήλωση που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ σε αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Σπύρο Καρανικόλα, ο κ. Δρίτσας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 τόνισε ότι «έχει απομονωθεί το σύνολο των λεχθέντων» και ότι «ο λόγος είναι ατελής γιατί ανταλλάξαμε φράσεις».

«Αισθάνομαι άσχημα, δεν μπορώ να δικαιολογήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δεν υπάρχει κανένας στην Ελλάδα που να μπορεί να δικαιολογεί βιασμούς ανηλίκων με βάση τη συχνότητα», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την ίδια ώρα τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ για προβοκάτσια, αφού «ολόκληρο σύστημα απομονώνει ένα τμήμα του διαλόγου». «Προφανώς και δεν αποδέχομαι βιασμούς μικρών παιδιών», συνέχισε.

Δρίτσας Μόρια: Η χθεσινή απάντηση στις αντιδράσεις

«Προς όλους τους επαγγελματίες «καλοθελητές», που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. και τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνησή μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις