Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Instagram: Έτσι θα τον σβήσεις οριστικά
PLUS

Πώς να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Instagram: Έτσι θα τον σβήσεις οριστικά

Πώς να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Instagram: Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να απαλλαγείτε μια και καλή από το προφίλ σας.

Πώς να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο InstagramΠολλοί είναι αυτοί που θέλουν να απαλλαγούν από το προφίλ τους στο Instagram. Αν διαγράψετε το λογαριασμό σας, θα διαγραφούν οριστικά το προφίλ, οι φωτογραφίες, τα βίντεο, τα σχόλια, όσα έχετε δηλώσει ότι σας αρέσουν και οι ακόλουθοί σας. Αν θέλετε απλά να διακόψετε τη χρήση του λογαριασμού σας για λίγο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά το λογαριασμό.

Αφού διαγράψετε το λογαριασμό σας, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε ξανά με το ίδιο όνομα χρήστη ή να το προσθέσετε σε κάποιον άλλο λογαριασμό. Επίσης, δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ξανά λογαριασμούς που έχουν διαγραφεί.

Πώς να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Instagram: Τα βήματα

  1. Πηγαίνετε στη σελίδα Διαγραφή του λογαριασμού σας. Αν δεν έχετε συνδεθεί στο Instagram από υπολογιστή, θα σας ζητηθεί να το κάνετε. Δεν μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας από την εφαρμογή Instagram.
  2. Ορίστε μια επιλογή από το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην ερώτηση Γιατί διαγράφετε το λογαριασμό σας; και εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας. Η επιλογή οριστικής διαγραφής του λογαριασμού εμφανίζεται μόνο εφόσον επιλέξετε ένα λόγο από το μενού.
  3. Πατήστε Να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός μου.

Αν θέλετε να διαγράψετε κάποιον άλλο λογαριασμό, πατήστε το όνομα χρήστη πάνω δεξιά στη σελίδα Διαγραφή του λογαριασμού σας, πατήστε  δίπλα από το όνομα χρήστη και επιλέξτε Αποσύνδεση. Συνδεθείτε ξανά χρησιμοποιώντας το λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε και ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες.

Για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούμε να διαγράψουμε το λογαριασμό σας εκ μέρους σας. Θα πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να τον διαγράψετε. Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασης ή το όνομα χρήστη σας, δείτε μερικές συμβουλές για να συνδεθείτε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις