Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσιμτσιλή Μουτσινάς: Αποδέχτηκε την πρόκληση και χόρεψε Φουρέιρα
LIFESTYLE

Τσιμτσιλή Μουτσινάς: Αποδέχτηκε την πρόκληση και χόρεψε Φουρέιρα

Τσιμτσιλή Μουτσινάς: Η γνωστή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποδέχθηκε την πρόταση του Νίκου Μουτσινά και την είδαμε να χορεύει Ελένη Φουρέιρα.

Τσιμτσιλή Μουτσινάς: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήρθε στο τσακίρ κέφι και χόρεψε στον αέρα της εκπομπής Happy Day το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, Loquita. H παρουσιάστρια αποδέχθηκε άλλη μία πρόκληση του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος μέσα από την εκπομπή του την προκάλεσε να χορέψει το συγκεκριμένο τραγούδι. Πριν χορέψει όμως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θέλω να πω στον φίλο μου Νίκο Μουτσινά πως εμένα δεν πρέπει να με προκαλεί. Γιατί μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις, με ιντριγκάρουν.

Και επειδή ο ίδιος όταν με προκάλεσε είχε και μπαλέτο, θα το κάνω και εγώ ακριβώς έτσι» και σήκωσε την Τίνα Μεσσαροπούλου και τη Μαρία Αντωνά να χορέψουν όλες μαζί το… Loquita. Η γνωστή παρουσιάστρια η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982, τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και αποφοίτησε λίγα χρόνια μετά. Μάλιστα, το 2000 ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μακεδονία TV όπου ασχολούνταν με το διεθνές ρεπορτάζ.

Τσιμτσιλή Μουτσινάς: Το βίντεο από το χορευτικό

Τσιμτσιλή – Μουτσινάς: Η Σταματίνα σε.. «Αμάρτησε»

Βέβαια η παρουσιάστρια είχε δεχθεί ακόμα μία πρόκληση στο παρελθόν από τον Νίκο Μουτσινά, Συγκεκριμένα, η Σταματίνα είχε χόρεψε στην έναρξη της εκπομπής της, την επιτυχία της Λένας Ζευγαρά «Αμάρτησε μαζί μου» που ακούγεται σε κάθε εκπομπή του Μουτσινά.  Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha, θέλησε να «προκαλέσει» και αυτή με την σειρά της τον Νίκο Μουτσινά. «Προκαλώ τον Νίκο Μουτσινά να ξεκινήσει σήμερα την εκπομπή του με το “σορτσάκι της μάνας”, το οποίο πολύ συχνά σχολιάζει και τώρα ήρθε η ώρα του να το φορέσει», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τσιμτσιλή – Μουτσινάς: Όταν ο παρουσιαστής απάντησε στην πρόκληση της Σταματίνας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις